Nie wiem jak wam, ale mi po tym filmie ten gestapowiec śni się po nocach! o.O Brrr...
Dobrze zagrali swoje role. :)Jestem pod wrażeniem, wypadło to bardzo prawdziwie. Film planuję jeszcze raz zobaczyć.
Ja poczekam na premierę DVD, mam nadzieję że będzie mnóstwo dodatków na płycie: wywiady, sceny usunięte itd. Bardzo ciekawią mnie takie materiały dodatkowe:)
Wolfgang Boos ma juz chyba przekichane u polskiej publicznosci. jak nie niemiecki pedofil to gestapowiec. jeszcze brakuje mu, zeby krzyzaka zagral
U mnie Wolfgang Boos jak zawsze ma plusa. Fakt jego filmowej postaci lubić się nie da, ale jako aktor poradził sobie znakomicie. Film "Świnki" też widziałem, ale tam jakoś szczególnie nie zapadł mi w pamięć... Co innego "Kamienie..." jak dla mnie zagrał po mistrzowsku! :)
Brrr... Zimny, wredny, odrażający, straszny, okropny gestapowiec... :/// Chociaż Boss rzeczywiście dobrze go zagrał :D
Najlepsze jest to właśnie, że filmowi gestapowcy (Schultz i Lange) zagrali najlepiej z całej obsady, wg. mnie :)