Plakat wyglada jak z Harrego Pottera i do tego jeszcze "w filmie wykorzystano Dawida Podsiadło"? WTF?!!
ale i tak pojde zobaczyc do kina, bo film, widze po komentarzach, budzi kontrowersje wiec moze byc ciekawie...
przeciez wiem! tylko jak tworczosc tego kasztana ma sie do tego typu filmu to ja nawet nie...
Hehe, co by było jakby jego wykorzystali na planie, raczej by się tym nie chwalili :D Trochę domyślności.
Autor tematu pominął słowo "utwór" i nie do końca jasno się wyraził z tym "WTF?!!", stąd moje niezrozumienie jego zdziwienia.
To zależy kto i jak by go wykorzystał. Może nawet on sam by się chciał tym pochwalić.
Widziałem napis na plakacie "W filmie wykorzystano utwór Dawida Podsiadło 40:3" i spotkałem się z falą "hejtu" na tego wykonawcę, dlatego od razu wyczułem intencję autora.
wczoraj obejzalem - w 71 rocznice Akcji Pod Arsenałem. Film dobry, faktycznie budzi olbrzymie emocje. Widać, że skierowany do młodzieży (stąd Podsiadło) i bardzo dobrze, bo trzeba krzewic takie patryjotyczne poglady wsrod mlodych.