PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=682011}
6,7 100 tys. ocen
6,7 10 1 99720
5,5 32 krytyków
Kamienie na szaniec
powrót do forum filmu Kamienie na szaniec

Plakat wyglada jak z Harrego Pottera i do tego jeszcze "w filmie wykorzystano Dawida Podsiadło"? WTF?!!

ale i tak pojde zobaczyc do kina, bo film, widze po komentarzach, budzi kontrowersje wiec moze byc ciekawie...

ocenił(a) film na 7
DJ_Topik

W filmie Dawida on był na napisach a w trakcie w ogule

ocenił(a) film na 8
DJ_Topik

Wykorzystano UTWÓR, a nie jego. Czytajmy dokładnie.

ocenił(a) film na 8
zuzanna_90

przeciez wiem! tylko jak tworczosc tego kasztana ma sie do tego typu filmu to ja nawet nie...

ocenił(a) film na 8
DJ_Topik

Aha, to przepraszam. Widać, źle zrozumiałam to, co napisałeś.

użytkownik usunięty
zuzanna_90

Hehe, co by było jakby jego wykorzystali na planie, raczej by się tym nie chwalili :D Trochę domyślności.

ocenił(a) film na 8

Autor tematu pominął słowo "utwór" i nie do końca jasno się wyraził z tym "WTF?!!", stąd moje niezrozumienie jego zdziwienia.
To zależy kto i jak by go wykorzystał. Może nawet on sam by się chciał tym pochwalić.

użytkownik usunięty
zuzanna_90

Widziałem napis na plakacie "W filmie wykorzystano utwór Dawida Podsiadło 40:3" i spotkałem się z falą "hejtu" na tego wykonawcę, dlatego od razu wyczułem intencję autora.

ocenił(a) film na 8
DJ_Topik

wczoraj obejzalem - w 71 rocznice Akcji Pod Arsenałem. Film dobry, faktycznie budzi olbrzymie emocje. Widać, że skierowany do młodzieży (stąd Podsiadło) i bardzo dobrze, bo trzeba krzewic takie patryjotyczne poglady wsrod mlodych.

ocenił(a) film na 6
DJ_Topik

Filmu nie widziałam, ale piosenka Dawida jest bardzo dobra i na pewno filmowi nie szkodzi.