to jakaś chora wizja ludzi z pokolenia Lady Gaga na pokolenie które było „nieco” odmienne. Wyszły z tego „Młode wilki 1/4”. absolutna tragedia
Oj pokolenie Lady Gagi to raczej dobrze, bo wiesz Gaga to ikona i niedługo królowa popu, bo Madonna coś słabnie, i nie, nie no nie Gaga to artystka która wiele osiągnęła i nie mówmy o niej źle bo jest kontrowersyjna ale to jest dla niej i dla wielu osób sztuką, do której Polska nie dorosła niestety
Tak piszesz, że nie wiadomo, czy piszesz poważnie, czy ironizujesz. Masz talent.
Każdy ma prawo do własnej opinii, ale ja z Twoją w ogóle się nie zgadzam. Uważam, że film ten jest wręcz doskonały i świetnie oddziałuje na młode pokolenie. Pozwala nam utożsamić się z bohaterami i zadać sobie pytanie: jak ja bym postąpił w sytuacji Rudego, Zośki i innych. Pozwala nam zobaczyć świat tamtych ludzi nie tylko od ,,strony walki", ale i ich wewnętrznych emocji, zmagań, przeżyć. Weźmy pod uwagę, że to byli bardzo młodzi ludzie - całe życie mieli przed sobą, a stracili je w tak strasznych okolicznościach.
Film też bardzo mnie wzruszył - podczas niektórych scen po prostu płakałam.
Ja nie komentowałem filmu, że jest zły tylko, że p330 napisał/ła ze tragedia bo film tworzyło pokolenia Gagi, a mi chodziło ze jesli tragedia t.o nie porównujmy do Gagi, bo zrobiła mega karierę, filmu nie oceniam tylko wypowiedź p330, bo na film dopiero zamierzam sie udać, książka przeczytana i film.
Tak, tak. Ja po prostu źle kliknęłam i zamiast odp. na komentarz p330 - odpowiedziałam na Twój. Pewnie z pośpiechu kliknęłam na <odpowiedź> pod ostatnim postem.