Założyłem ten temat aby wszytkie nowo pojawiające się informacje były w jednym miejscu. Zapraszam do wrzucania newsów, ciekawostek i dyskutowania :)
Ale mi chodzi, o cw, a tam chyba Hulka nie będzie, dlatego mam nadzieję, że w żaden sposób do ich wątku nie nawiążą. Co innego jakby się właśnie spotkali - tu masz całkowitą rację.
Bynajmniej osobiście mam nadzieję na rozwianie tego romansidła w przyszłości ;)
Dokładnie... moim zdaniem ten cały związek był po to aby upodobnić sie troche do komiksu (w sensie, że Hulk poleciał na jakąś inną planete a w filmie poleciał sobie gdzie daleko samolotem :p ) takie mam małe przypuszczenie no bo w koncu w innym wypadku w ogóle ten wątek nie był by potrzebny...
Akurat ja odniosłem inne wrażenie. Odlot samolotem był skutkiem tego, że planowali z Wdową uciec, ale ona zrzuciła go do przepaści bo potrzebowała tego "drugiego", wiedział, że ona nie odpuści więc uciekł sam. Mi wątek Wdowa-Banner się podobał, wiadomo że to nie ma przyszłości ale fajnie to nakreśliło te postacie i relacje między tą dwójką. Jak znów się spotkają to liczę, że nie będą udawać, że nic się nie stało. Niech pogadają szczerze i się zaprzyjaźnią :)
jaaa :p też mi nie pasował ten wątek romantyczny pomiędzy nimi powinni go zorbić nie z Bannerem lecz z Capem patrzac na 2 czesc Capa :D
Dokładnie. Za przeproszeniem - całkiem z dupy wzięli tę ich miłość. To już bardziej ze Stevem by pasowała. Nie wspominając, że w komiksie romansowała min. z Bucky'm czy Daredevilem :P Ale z Hulkiem?
No właśnie, szczerze mówiąc to tak mi to przeszkadzało w filmie, że nawet uśmiech pojawił się na mojej twarzy kiedy Banner ja wyłączył i poleciał dalej samolotem :p
:D to samo miłam powiedzieć :p Mogli zrobić z nich przyjaciół, a nie od razu miłość tym bardziej, że w 1 części nie było w ogóle widać jakiej kolwiek sympatii po za pracą zespołowa tak jak z reszta ekipy ;/
I o to chodzi. Przez to też ten wątek wypadł bardzo sztucznie. Pojawił się tak nagle, bez jakichś wcześniejszych nawiązań. BUM i zakochani. To się w ogóle kupy nie trzymało. Najbardziej drażniło mnie, że Natasha była taka nachalna - to w ogóle do niej nie pasowało. To nie była ta sama Czarna Wdowa co w Avengers, IM 2 czy Capie 2.
No właśnie... Marvel powinien o tym wiedzieć... lub się przynajmniej domyślić wydaje mi się, że nie tylko nam to się nie pasowało i takiego błędu już nie popełnią... Zdziwiło mnie z jednej strony to bo np w Capie 2 było dużo scen w których ewidentnie widać, że coś do siebie czują np ta rozmowa o zaufaniu lub kiedy rozmawiali jadąc do tej starej agencji tarczy (chyba bo mogłam sobie miejsca pomylic :p) w kazdym bądź razie wszystko zmierzało do tego, że w końcowej scenie mogą się pocałować :p a tu BUM jednak nie. :p. Wiec zaczełam nabierać podejrzeń, że w Avengers2 w końcu to nastąpi, a kiedy zobaczyłam, że ona zaś pocałowała się z Bannerem to mi tchu aż odebrało ;/
Na szczęście za kolejne filmy biorą się bracia Russo, reżyserzy świetnego Winter Soldiera, więc może dane nam będzie uwolnienie się od tego paringu. Zobaczymy ;)
Od początku jakoś bardziej ufałam braciom Russo niż samemu Whedon'owi i jestem pewna, że cokolwiek zrobią będzie zdecydowanie bardziej logiczne i przemyślane niż u Whedon'a :)
właśnie! ja miałam takie same odczucia :D Związek Steve'a i Natashy był budowany stopniowo, widzieliśmy ich kwitnącą przyjaźń opartą na zaufaniu i wzajemnym zrozumieniu, która ma ewidentny potencjał na coś więcej. Widać było u nich tą chemię, której nie widziałam u Nat i Bruce'a, a ich sceny były naturalne, co jest zresztą zasługą Scarlett i Chris'a, którzy poza planem są najlepszymi przyjaciółmi. Tak w ramach ciekawostki, niektóre sceny były pomysłem właśnie Scarlett i Chrisa, chociażby ich rozmowa w samochodzie o pocałunku i związanych z nim praktykach :) Związek Hulk'a i Wdowy dział się zdecydowanie za szybko, a same "zakochanie" było bardziej widoczne u Natashy niż u Bruce'a. Mnie również denerwowało zachowanie Nat, która szczerze powiedziawszy zachowywała się jak nie ona, co było strasznie nienaturalne i miałam wrażenie jakbym widziała inną Natashę, niż tą która była w pierwszej części Avengers, IM2, czy w CATWS. Jestem niemalże pewna, że Rogers inaczej zachowałby się na miejscu Bruce'a i nie zostawiłby tak Natashy samej, wiedząc że to ją zrani, pomijając fakt, że to było żenujące jak ta scena była podobna do tej sceny z Peggy i Steve'em w CATFA. Tylko, że tam zachowanie Rogers'a było zrozumiałe, gdyż on się praktycznie poświęcił oraz do samego końca rozmawiał z Peggy i nie wyłączył się po chamsku tak jak to zrobił Banner (nie mam nic do samej postaci, chociaż nie powiem, żebym darzyła ją jakąś sympatią, ale to było naprawdę przegięcie). Zresztą po wspólnych scenach Rogers'a i Romanoff w CATWS, myślałam że pójdą w tym kierunku i będą dalej rozwijać ich związek, który rozpoczęli w CATWS. Jeśli zaś nie ze Steve'em to z Clint'em, zważywszy na ich scenę w Avengers, ale z Bruce'em? Równie to było szokujące jak i pozbawione sensu.
Dokładnie całkowicie się z tobą zgadzam :) związek ich był budowany pomalutku widać było pomiędzy nimi sympatie która zmierzała do tego końcowego pocałunku (który nie stety się nie odbył) w każdym bądź razie wydaje mi się, że widz po oglądnięciu Capa2 był przekonany, że ich wątek będzie się rozwijał a reżyserzy nie chcieli żeby on był tak pochopny i uwiecznią go w kolejnej częsci (Avengers 2 ) co w sumie było by dobrym posunięciem z strony reżysera bo było by wtedy to bardziej realistyczniejsze... Niestety Whedon miał inny plan niż bracia Russo co spowodowało duży nie smak z strony widzów...
Powiem Ci,że DD w 1 sezonie to była głównie geneza. Nie jest o nim głośno w Hell's Kitchen(a tym bardziej poza). Może w 2 sezonie się to zmieni. Chociaż chciałbym Wdowę w 2 sezonie DD.
No ba zawsze początki to geneza :) też chcę Wdowę w II sezonie DD ale nie liczę na nic więcej niż maleńki epizod, coś jak Fury w agentach tarczy :D
http://www.comicbookmovie.com/fansites/MarvelFreshman/news/?a=120809
kolejne zdjęcia plus więcej Black Widow i Wandy
http://m.youtube.com/watch?v=QweBF0GyILQ
kolejna scena kręcona ze Scarlett Johansson
http://www.sneakpeek.ca/2015/05/captain-america-civil-war-leaked.html
Scarlett With i kolejne wideo z planu :)
http://www.digitalspy.co.uk/movies/news/a648664/has-a-huge-ant-man-spoiler-just- been-revealed-by-lego.html?rss#~pdlozlnqGs63Ug
spoiler o Ant Man
http://www.sneakpeek.ca/2015/05/captain-america-civil-war-black-widow_21.html?m= 1
Jeśli chodzi o jej włosy w cap 2 to przeszkadza mi ten rudy kolor zbyt sztuczny czasem się wydawał
Ciekawi mnie jak przedstawią racje Starka. Bo jeśli rząd z którym współpracować ma dowiedziałby się, że to on stał za Ultronem(no może lekko podpuszczony przez Wandę) to raczej nie byłby chętny współpracować.
Bo jeśli Nowi Avengers( z Kapitanem), będą mieli jakąś wpadkę i rząd będzie domagał się ingerencji w Mścicieli i ujawnienie tożsamości superbohaterów i Stark stanie po stronie rządu to będzie nie fair. Ze względu na to, że mimo sporów jednak Mściciele mu wybaczyli tą całą akcje z Ultronem.