Z tego co mi wiadomo Wlochy puściły film w TV. W Polsce premiera TV miala byc juz ponad miesiac temu...i co?? I juz slysze, ze setki miejsc zarezerwowanych dla klerykow w kinie mam na dzien premiery... Smierc, okazala sie kapitalnym chwytem marketingowym dla polskich chien cmentarnych... Co to ma byc? I oni siebie nazywaja Polakami? Kazdy sie musi nażreć taka jest prwada, nachapać się. Jak najwiecej, jak najszybciej bo im ciągle mało!! Dlaczego ja tak bardzo lubie filmy Koterskiego?? A dlatego, że tylko on pokazuje jak jest w Polsce i nie wskazuje w swoich filmach na to że będzie lepiej, bo nie będzie. Pamietacie modlitwe Polaka??
"Kto ja jestem! Polak maly.
Maly, zawistny i podły
Jaki znak moj? -Krwawe gały
Oto wznosze swoje modły"
Ludzie ktorym nalezało by ten film pokazac najpierw obejda sie smakiem a mowie o słuchaczkach Radia M, i innych naszych babciach ktore mieszkaja na wsi. Do kina daleko, lata juz nie te...Zamiast Karola znowu puszczą o 20:00 M jak Morderstwo.... !!Powinnismy zbojkotowac ten film !! Nie isc a i tak pójdą... kto? Ci najbiedniejsi... czyli kler. "Drodzy parafianie. W związku z premierą filmu Karol dzisiejsza taca jest przeznaczona na cole i nachosy dla księdza proboszcza". Nachapac sie chce kazdy. Juz to widze... pingwiny juz prysnęły...
Popieram bojkot tego filmu i zdecydowanie nie ze wzgledu na sam film ale ze wzgledu na dystrybutorów ktorzy widzac okazje zbicia kasy zaraz zareagowali wwypuszceniem filmu telwizyjnego do kin. To absurd a ja na takie cos nie będę sie godzic i dlatego nie pojde do kina, a poczekam na premiere w tv. Nie znosze wyzyskiwaczy a to jest czysty wyzysk i to jeszcze na smierci papieża.