film na który się cieszyłem okazał się kiczowaty!Tak tak!wiem że to o Papieżu itd ale hitem on sie nie okazał! Nudnawa fabuła,przerysowane postacie(zły niemiec i dobry polak) i nadzwyczaj fatalne komputerowo nakładane efekty-oj nie postarali sie! 4/10
Gdybys stał/a na przeciwko mnie i usłyszałbym te słowa z twoich ust bez wachania i bez słow strzeliłabym w twarz!!! Dlaczego?? Bo sie z toba nie zgodze. "Nudnawy" pożal się Boże!!. Włacz sobie American pie i się smiej!!!
Kolega napisał że film jest kiepski (Nie bez racji), wyraził swoja opinie a ty chcesz go bić? To sie nazywa chrześcijańska pokora - żałosne!
anetek zastosowała po prostu katolickie miłosierdzie w praktyce :) I na pewno jest z tego dumna. Podobnie jak Ojciec. Módlmy się za grzeszników...ale wcześniej obijmy im mordy :)
A ja bym Ci oddał i nie wiem czy dobrze byś na tym wyszła, a film faktycznie jest słaby i nudny, to jest zwykły film i oceniać go trzeba bez taryfy ulgowej, szkoda że niektórym emocje przesłaniają rozum.
A mnie jest żal ludzi, którzy nie rozumieją słowa "konstruktywna krytyka" i nie umieją go wprowadzić w życie.
Mnie teżfilm się podobał, ale nie uważam go za dzieło przełomowe i na dobry film o Papieżu trzeba poczekać.
Ja dałem nawet 3/10 film faktycznie mizerny, w normalnych warunkach pies z kulawą nogą by go nie oglądał, dałem za to dzieło 50zł i żałuję, bo na lepsze filmy często mnie nie stać dać mniej, drugiej części nie oglądałem i oglądać nie zamierzam.
Dlaczego tak mówisz? Niczym nie popierasz swoich poglądów, przez co mogą być prowokujące i mało wiarygodne. Czemu "Kiczowaty". Uzasadnij.
dla mnie ten film to bardzo słaba biografia. Ma tyle wad i błędów scneriuszowych, że nawet nie chce mi się wymieniać. Za rozmach i muzykę daję 4/10. Pamiętajcie, że nie ma takiego czegoś, że "to jest film o papieżu, to tylko dlatego, trzeba go uznać za arcydzieło". Tym większy wsytd dla twórców, że na tak poważny temat zrobili tak słaby film.