Karol - człowiek, który został papieżem

Karol, un uomo diventato papa
2005
6,9 167 tys. ocen
6,9 10 1 167258
5,0 25 krytyków
Karol - człowiek, który został papieżem
powrót do forum filmu Karol - człowiek, który został papieżem

nie wiem o co wam chodzi. a jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze. i tak jest w tym przypadku. ludzie! na fimy do kina chodzimy dla rozrywki! ja idąc do kina nie zastanawiam się, na co pojdzie to 20 zł wydane na bilet. placę je po to, żeby się rozerwac, wyjśc gdzies z przyjaciółmi, nie rozmyślam o "wzbogacaniu się" producentow za moje pieniądze, wybaczcie...

OlciK

a głupota ludzka nie zna granic.Rozerwać się to można granatem.A ty pewnie chodzisz właśnie na filmy gdzie leje się krew litrami a trupy to scielą się kilometrami. Ja chodzę właśnie do kina z innego powodu. Chcę po prostu dowiedzieć się czegoś, przeżyć przygodę. I w tym filmie tak było. Przeżyłem przygodę wraz z Karolem Wojtyłą, człowiekiem który został papieżem ale pozostał człowiekiem. Koniec.

użytkownik usunięty
filip151

Filip151 ale żeś palnął cholerną mądrość...

filip151

No taka prawda. A czego się spodziewała po takim filmie. Że co samochody będą wybuchać, jucha lać się po ziemi itd. To jest film o papieżu, więc chyba jest oczywiste że tak będzie zrobiony w formie streszczenia jego życia a nie jakimś innym sposobie. Takie filmy jak ten są robione by właśnie wzbogacić człowieka o pewne wartości i wiedzę. Nie można porównywać filmów sensacyjnych lub przygodowych do takich jak ten. I nie powiem że ten film jest zrobiony dla kasy. To prędzej te filmy które mają nas rozerwać są robione po to by na nas zarobić.

ocenił(a) film na 7
filip151

faktycznie,cokolwiek dziwnie autor tematu się wyraził,rozumiem dlaczego chodzi do kina,ale czego spodziewał się po filmie o papieżu; pościgów samochodowych,kina akcji,czy jakiejś kryminalnej zagadki którą rozwiązuje aktor z piękną gębą,to tak jakbym powiedziała że jestem zawiedziona że w Pasji żadnych scen seksu nie ma,a przecież to w końcu film o miłości...