Karol - człowiek, który został papieżem

Karol, un uomo diventato papa
2005
6,9 167 tys. ocen
6,9 10 1 167258
5,0 25 krytyków
Karol - człowiek, który został papieżem
powrót do forum filmu Karol - człowiek, który został papieżem

ten film jest najpiekniejszy jaki kiedy kolwiek widzialam.strasznie piekny. gwiazdorska obsada.piotr adamczyk zagral role fachowo.film ogolem cudny:)

Emma_16

Film ten ma swoje wady i zalety. Nazywając go ,,cudnym" trochę przesadziłeś(aś). oczywiście to twoje zdanie, ale pamiętajmy, że ten film stworzyli ludzie, nie Bóg, więc taki doskonały to nie może być :)

ocenił(a) film na 8
rose_4

no tak masz racje ale ja oczywiscie mialam na mysli ze ten film jest najcudowniejszy jaki widzialam ale wykonany przez czlowieka.oczywiescie Bog napewno by zrobil lepszy:)

Emma_16

:DDD

Nie no, napewno...gdyby istniał :>

ocenił(a) film na 5
Jorjan

Uuuuuaaaaaaa... prowokacja i to całkiem zabawna ;)

Emma_16

O matko.

ocenił(a) film na 8
cinephile

Ja osobiście uważam ten film za bardzo dobry, np. dużo lepszy od 2 części. To prawda że niektóre wątki z życia Papieża są nieco uproszczone a czasem podkoloryzowane, ale film dostarcza wielu wzruszeń, gra aktorska jest bardzo dobra, szczególnie Adamczyk się spisał (musze to powiedzieć choć nie przepadam za tym aktorem ).A więc reasumując całość wypadła przyzwoicie:)

kathi

,,Bog napewno by zrobil lepszy:) "
To była prowokacja z mojej strony biedne dziecko. Ile masz lat? Chce mi się śmiać jak czytam to co napisałaś.

ocenił(a) film na 6
rose_4

Wow chwilka i już nabijają się z "poczciwej" osoby ehh...
Film całkiem dobry podkoloryzowany ale dał się oglądać dość dobra gra aktorska.
Aaa no i co do niektórych nie wszczynajcie na tym (kolejnym już) forum kłótni Bóg jest czy go nie ma bo tego się jednoznacznie udowodnić ani obalić nie da ( no jak jest to niemiło będzie niektórym ale jak nie ma to też śmiesznie nie będzie na chodz już raczej tego wtedy nie poczuję)