Jak sobie Mateusz J radzi waszym zdaniem? Czy dopatrywanie się w nim tych wszystkich
walorów mających z niego zrobić wielkiego mistrza to nie jakaś przesada? Nie widziałem jeszcze
filmu, ale czytałem gdzieś jakieś peany o nim więc jestem zaintrygowany...
Moim zdaniem Janicki Wypadł dość słabo, szczególnie w zestawieniu z Roznerskim. Z kobiet zdecydowanie bardziej podobała mi się młodziutka Pawłowska.
Po Janickim spodziewałem się znacznie więcej - był w cieniu Roznerskiego, ale to też po części wynikało ze scenariusza.
Ku mojemu zdziwieniu wypadł gorzej od Roznerskiego, a to po nim spodziewałem się lepszej gry. W jakimś stopniu usprawiedliwiam to tym, że jego rola była zdecydowanie inna i chyba jednak miał mniejsze pole do popisu.
Był niezły według, ale rewelacja to nie. Spodobała mi się gra Karoliny Kominek nawet.
A moim zdaniem wreszcie Mateusz miał do pokazania coś więcej. jestem po serialu "Singielka", w którym grał jedną z głównych ról i chociaż bardzo lubię go jako aktora, Tomasz z Singielki był tak ugrzecznioną postacią, że aż nierealną. Zdecydowanie bardziej prawdziwą postacią był Piotr z Karuzeli. Oby więcej takich ról dla Mateusza!