czemu to nie jest film określony jako dramat, przecież 98% filmu pokazuje także cierpienie maltretowanej (głównie psychicznie) żony, przyszłej matki....
generalnie film ok ale jak piszą inni 8 to zdecydowanie za dużo
pozdro
zdecydowanie określenie tego filmu jako komedii romantycznej zgrzyta mi strasznie, tak za wiele komedii to w nim nie było.
Jeśli chodzi o film to bardzo przyjemny i smaczny ;) do oglądania.. 8/10
nie nienie na pewno nie 8/10 góra 6 GÓRA... jest do dramat... i to w dodatku nie za dobry :/ podchodziłem do tego filmu ze 3 razy zanim go obejrzałem... nie polecam...
Ja również daję 9/10, moim zdaniem można dopatrzeć się w nim głębszych życiowych przesłań i otrzymać trochę pozytywnej energii potrzebnej do ulepszenia (zmiany) swojego życia.
Spodziewałam się lekkiej, słabej komedyjki i miło się rozczarowałam:)
POLECAM!!!
Ja również spodziewałem się lekkiej komedii i miło się rozczarowałem.
Mimo iż film ukazuje dramat kilku osób to są nieraz sytuacje że można się trochę pośmiać.
Film jest z głębszym przesłanie, daje do myślenia, mimo iż chwilami wydaje się być 'nudnawy', a to zapewne przez przyzwyczajenia do amerykańskich, typowych komedii gdzie non stop coś się dzieje, a wszystko się kręci koło sexu i kasy.
Moja ocena filmu to 8/10 i oczywiście polecam, bo wart jest obejrzenia.
bardzo fajny filmik.. Komedia romantyczna raczej to nie jest, bardziej pasuje dramat z elementami komedii. Jak dla mnie filmik bardzo fajny,ciekawy, gra aktorska jest w porządku , ciekawa fabuła, zakończenie też niczego sobie więc spokojnie [8/10]
(Za niską ma ocenę na filmwebie Dla porównania na imdb ma ocenkę 7.4)