PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=492383}
6,5 318  ocen
6,5 10 1 318
Keu Namjaui Chak 198Jjeuk
powrót do forum filmu Keu Namjaui Chak 198Jjeuk

Mmm miałem coś więcej napisać o tym filmie, ale napiszę tyle, że po prostu trzeba to obejrzeć. Dobra zabawa od początku do końca.

ocenił(a) film na 5
GumisioweOczy

No to jak GumisioweOczy poleca,to naprawde trzeba obejrzać, filmweb podaje że to melodramat, ciekawe kto znowu umrze...

ocenił(a) film na 9
Ruby_in_Gold

Ekspertem nie jestem, ale sam film na poziomie powyżej średniej. Polecam też serial Heirs, spadkobiercy, jest z napisami po polsku na viki.com

http://www.viki.com/tv/12699c-heirs

ocenił(a) film na 5
GumisioweOczy

Dla mnie ten film jest jednak poniżej średniej, pobudki bohaterów są mało wiarygodne, główna bohaterka irytuje swoją grą, rozczarowałam się

ocenił(a) film na 5
GumisioweOczy

a jak te napisy są zrobione? dobrze? bo czasami są tak złe że odbieraja radość z oglądania, a jak sie jeszcze zna angielski i widzi sie dokłądne kalki z angielskiego to pusty smiech bierze, wrzucenie napisów do google-tłumacz to nie tłumaczenie napisów

ocenił(a) film na 5
Ruby_in_Gold

Jeśli chodzi o napisy na Viki, to wydaje mi się, że zawsze są dobrze przygotowane. W każdym razie, nigdy się nie zawiodłam. Chyba, że napiszą, że "napisy przygotowane w 40%" (albo jak już odbiegają od dziewięćdziesięciu paru procent) to wtedy może być gorzej. ;P

ocenił(a) film na 6
patrycja0203

no, na viki spoko, można pooglądać, chociaż denerwują mnie te reklamy na losowych odcinkach, filmach. na telewizorze jak puszczam to czasem wyskakują co chwile a nie w odstępach pokazanych na pasku przewijania :( Natomiast napisy całkiem dobre, chociaż wyłapywałam czasem błędy, np zamiast przed ludźmi to było przez ludźmi(chyba w fated to love you), czasem wypowiedz traci sens i bywało, że czasowniki pisane były -łeś, zamiast -łaś

film taki sobie, oglądałam dawno temu i nawet pamiętam, chociaż byłam rozczarowana i jakoś nie wzbudził we mnie emocji