Mmm miałem coś więcej napisać o tym filmie, ale napiszę tyle, że po prostu trzeba to obejrzeć. Dobra zabawa od początku do końca.
No to jak GumisioweOczy poleca,to naprawde trzeba obejrzać, filmweb podaje że to melodramat, ciekawe kto znowu umrze...
Ekspertem nie jestem, ale sam film na poziomie powyżej średniej. Polecam też serial Heirs, spadkobiercy, jest z napisami po polsku na viki.com
http://www.viki.com/tv/12699c-heirs
Dla mnie ten film jest jednak poniżej średniej, pobudki bohaterów są mało wiarygodne, główna bohaterka irytuje swoją grą, rozczarowałam się
a jak te napisy są zrobione? dobrze? bo czasami są tak złe że odbieraja radość z oglądania, a jak sie jeszcze zna angielski i widzi sie dokłądne kalki z angielskiego to pusty smiech bierze, wrzucenie napisów do google-tłumacz to nie tłumaczenie napisów
Jeśli chodzi o napisy na Viki, to wydaje mi się, że zawsze są dobrze przygotowane. W każdym razie, nigdy się nie zawiodłam. Chyba, że napiszą, że "napisy przygotowane w 40%" (albo jak już odbiegają od dziewięćdziesięciu paru procent) to wtedy może być gorzej. ;P
no, na viki spoko, można pooglądać, chociaż denerwują mnie te reklamy na losowych odcinkach, filmach. na telewizorze jak puszczam to czasem wyskakują co chwile a nie w odstępach pokazanych na pasku przewijania :( Natomiast napisy całkiem dobre, chociaż wyłapywałam czasem błędy, np zamiast przed ludźmi to było przez ludźmi(chyba w fated to love you), czasem wypowiedz traci sens i bywało, że czasowniki pisane były -łeś, zamiast -łaś
film taki sobie, oglądałam dawno temu i nawet pamiętam, chociaż byłam rozczarowana i jakoś nie wzbudził we mnie emocji