Kevin sam w Nowym Jorku

Home Alone 2: Lost in New York
1992
6,8 253 tys. ocen
6,8 10 1 252854
6,4 45 krytyków
Kevin sam w Nowym Jorku
powrót do forum filmu Kevin sam w Nowym Jorku

Dziś...

ocenił(a) film na 7

Zbojkotujmy ten hit ostatniego 20-lecia bo ile można oglądać to samo?

patryk_B

a to w jakiej dziurze tylko Polsat odbiera? Zdaje się naziemna ma 14 kanałów, a o Cyfrach nie wspomnę. Ja zbojkotuję i obejrzę ten film poraz 30

weeman86

Przyłączam się

użytkownik usunięty
ZmijRoda

oczywiście ja również obejrzę. KEVIN rulsss!

Kevin w święta to już tradycja, niczym karp Wigilijny:)

ocenił(a) film na 6
ewelina09179200

Prawdę mówiąc, karpia też zbojkotowałem ;) Choc pewnie nie ma mi on tego za złe...

lew890

nie miał Ci za złe bo ni był tego świadomy

ocenił(a) film na 6
ewelina09179200

Był, w końcu jest Wigilia i zwierzęta przemawiają ludzkim głosem, to chyba mają świadomość, nie? Swoją drogą, ciekawe jakby ryba mówiła, pewnie by tylko nabrała wody w usta ;)

ocenił(a) film na 6
patryk_B

Ja odpuściłem, ale dzieciaki właśnie oglądają. To na tyle lekkie kino, że można raz do roku "przy karpiu" oko zawiesić :)

ocenił(a) film na 9
acidity

A ja jak co roku obejrzałem Kevina w święta i będę oglądał go zawsze. Dla mnie święta bez Kevina to już nie święta. Wiele jest filmów świątecznych ale Kevin jest przodownikiem w tej dziedzinie i gdyby nie on nawet nie wiem ile dziś filmów kultowych o nastroju świąteczny było dziś pokazywanych w godzinach wieczornych. Wiele razy dziś oglądałem telewizje wyrywkowo i ani razu (poza informacyjnymi stacjami) nie natrafiłem dziś na film poświęcony świętom (może gdzieś i był ale jakoś przeskakując kanały nie zauważyłem motywu w tych filmach). Nie wiem wy w większości młodzież i macie inne podejście do sprawy ja na obu Kevinach z przyjaciółmi jako niedorostki odstające nieco od ziemi byliśmy gdy grali go u nas w kinie i może to ten sentyment z dzieciństwa zaważa że mam takie podejście do filmu o Kevinie. Ale jak ktoś słusznie zauważył, nie żyjemy już w czasach gdy były tylko 2 programy telewizyjne a video mają tylko bogatsi, komu się to nie podoba ma naprawdę setki możliwości wykorzystania tego czasu inaczej niż oglądanie Kevina. Dziękuje i życzę wszystkim wesołych świąt.

ocenił(a) film na 10
patryk_B

nie bedzie mje fan Barcwelony mówił co bojkotować a co nie. ja wiem że wy (ciules) wolicie swój własny teatr. Ale prawdę mówiąc Kevin jest lepszym aktorem niż Busquets czy Alves.

anelka39

aktorem to mógłby zostać każdy piłkarz barcy

ocenił(a) film na 10
patryk_B

Ja mogę to oglądać co roku nie pzeszkadza mi lecz bawi :D

ocenił(a) film na 7
patryk_B

A ja z lubością po raz N-ty usiadłem w stanie całkowitego przejedzenia i obejrzałem, tradycyjnie już zresztą, Kevina. Nie widzę w tym żadnego problemu - jeśli nie chcesz, nie oglądaj. W dobie miliarda kanałów w każdym pakiecie jest sporo do wyboru ;)

ocenił(a) film na 10
patryk_B

ja tam chce kevina co roku!! xdd

ocenił(a) film na 10
patryk_B

Kevin jest świetny! Wypada obejrzeć chociaż samą akcję w domu i nieźle się ubawić :D