a to w jakiej dziurze tylko Polsat odbiera? Zdaje się naziemna ma 14 kanałów, a o Cyfrach nie wspomnę. Ja zbojkotuję i obejrzę ten film poraz 30
Prawdę mówiąc, karpia też zbojkotowałem ;) Choc pewnie nie ma mi on tego za złe...
Był, w końcu jest Wigilia i zwierzęta przemawiają ludzkim głosem, to chyba mają świadomość, nie? Swoją drogą, ciekawe jakby ryba mówiła, pewnie by tylko nabrała wody w usta ;)
Ja odpuściłem, ale dzieciaki właśnie oglądają. To na tyle lekkie kino, że można raz do roku "przy karpiu" oko zawiesić :)
A ja jak co roku obejrzałem Kevina w święta i będę oglądał go zawsze. Dla mnie święta bez Kevina to już nie święta. Wiele jest filmów świątecznych ale Kevin jest przodownikiem w tej dziedzinie i gdyby nie on nawet nie wiem ile dziś filmów kultowych o nastroju świąteczny było dziś pokazywanych w godzinach wieczornych. Wiele razy dziś oglądałem telewizje wyrywkowo i ani razu (poza informacyjnymi stacjami) nie natrafiłem dziś na film poświęcony świętom (może gdzieś i był ale jakoś przeskakując kanały nie zauważyłem motywu w tych filmach). Nie wiem wy w większości młodzież i macie inne podejście do sprawy ja na obu Kevinach z przyjaciółmi jako niedorostki odstające nieco od ziemi byliśmy gdy grali go u nas w kinie i może to ten sentyment z dzieciństwa zaważa że mam takie podejście do filmu o Kevinie. Ale jak ktoś słusznie zauważył, nie żyjemy już w czasach gdy były tylko 2 programy telewizyjne a video mają tylko bogatsi, komu się to nie podoba ma naprawdę setki możliwości wykorzystania tego czasu inaczej niż oglądanie Kevina. Dziękuje i życzę wszystkim wesołych świąt.
nie bedzie mje fan Barcwelony mówił co bojkotować a co nie. ja wiem że wy (ciules) wolicie swój własny teatr. Ale prawdę mówiąc Kevin jest lepszym aktorem niż Busquets czy Alves.
A ja z lubością po raz N-ty usiadłem w stanie całkowitego przejedzenia i obejrzałem, tradycyjnie już zresztą, Kevina. Nie widzę w tym żadnego problemu - jeśli nie chcesz, nie oglądaj. W dobie miliarda kanałów w każdym pakiecie jest sporo do wyboru ;)