Kevin sam w Nowym Jorku

Home Alone 2: Lost in New York
1992
6,8 253 tys. ocen
6,8 10 1 252854
6,4 45 krytyków
Kevin sam w Nowym Jorku
powrót do forum filmu Kevin sam w Nowym Jorku

Pisałem o tym pod Kevinem sam w domu, ale wypowiem się jeszcze raz. Ten film to dla mnie bomba, można przy nim miło spędzić czas. Pułapki według mnie są lepsze niż w jedynce. Film znów miał miły i ciepły klimat. Ale sądze, też jak pewnie większość z was, że Polsat przesadza z emitowaniem go. Ale i tak otrzymuje ode mnie 10/10.

użytkownik usunięty
PMK_Zambrowski

Zgadzam się. Też uwielbiam ten film,ale emitowanie go częściej niż raz w roku i to poza świętami jest przesadą. Co do pułapek to prawda jest taka,że w rzeczywistości Kevin by zabił tych złodziejaszków,np.porażenie prądem i upadek z wysokości,ale mimo wszystko zabawnie się go ogląda. Obydwie części znam prawie na pamięć :D.

Wczoraj obejrzałam jedynie ostatnią scenę,w której brat Kevina zobaczył rachunek i zaczął się drżeć:"Kevin!" :D.

PMK_Zambrowski

A to że co sezon raz w tygodniu lecą gówniane programy typu the voice junior czy teraz the voice senior które nie wprowadzają absolutnie nic wartościowego Ci nie przeszkadza? Już lepiej żeby nawet co sobotę powtarzali Kevina i puszczali ten ogłupiający szajs.

ocenił(a) film na 10
Kochamkino1991_10

Jezu człowieku nie spinaj się ją tylko wyraziłem swoją opinię. A ty już na mnie naskakujesz. Słuchaj może nie mam takiego doświadczenia jak ty, bo pewnie jestem od cb młodszy. Ale trochę zluzuj. Dziękuję.

ocenił(a) film na 10
Kochamkino1991_10

Poza tym ja nie oglądam codziennie telewizji tylko wolę siedzieć na YT. A że raz na jakiś czas obejrzę telewizję, to musi się zdążyć cud.

ocenił(a) film na 10
PMK_Zambrowski

Lecieć też musi coś naprawdę fajnego.