PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=6722}

Kevin sam w Nowym Jorku

Home Alone 2: Lost in New York
1992
6,8 252 tys. ocen
6,8 10 1 252389
6,4 57 krytyków
Kevin sam w Nowym Jorku
powrót do forum filmu Kevin sam w Nowym Jorku

Nie mogę uwierzyć w to co się dzieję w te święta pół godziny temu oglądałam Kevina samego w
Nowym Jorku (najlepszy świąteczny film jaki może być ale na Boże Narodzenie) parę minut temu
na jakimś programie muzycznym mogłam usłyszeć piosenkę Last Christmas i obejrzeć teledysk.
Sama już zaczynam się w tym wszystkim gubić bo raczej to wszystko przypomina bardziej Boże
Narodzenie a nie Wielkanoc jeszcze do tego ten śnieg za oknem. A wy jak to odczuwacie?

Majeczka10

To jest parodia w ogóle ;D Śniegu napadało to im się święta pomyliły i puścili Kevina. Już chciałem choinkę ubierać, ale w porę się połapałem, że coś jest nie tak. A śniegu to więcej niż na Boże Narodzenie i jest jakoś tak dziwnie. A Polsat jest przewrotny, jak nie chcieli Kevina już puszczać, to z wielkim bólem był w tym roku, a jak się rozkręcili to będa teraz co kilka miesięcy pokazywać.

ocenił(a) film na 8
Majeczka10

Jak sie kilka tygodni temu dowiedziałam, ze w Święta ma być Kevin, to sobie pomyślałam, że pomysł nie chwyci, bo Kevin jest jak choinka. Można sobie ubrać nawet w lipcu, ale atmosfery nie ma. A tu taka niespodzianka. Nawet pogoda się dostosowała do programu :P