Kevin sam w Nowym Jorku

Home Alone 2: Lost in New York
1992
6,8 253 tys. ocen
6,8 10 1 252854
6,4 45 krytyków
Kevin sam w Nowym Jorku
powrót do forum filmu Kevin sam w Nowym Jorku

Jaki według Was jest najlepszy moment w KEVIN: sam w NYC. ?? Dużo jest tych
momentów według mnie. Najlepsze :
1. Jak Kevin rzucał cegłami w Marva i Harrego i tylko Marv obrywał (4 razy :D) heat shot i
niezły ubaw. Trochę to było dziwne, bo tak w prawdziwym świecie, jakby ktoś tak oberwał to
trumnę trzeba było by szykować.
2. W hotelu - jak KEvin uciekł przed tymi debilami, bo go chcieli zatrzymać za kradzioną
kartkę kredytową haha <3 I K włączył telewizor i ten facet z telewizora kazał wyznać miłość
jemu. Oni wtedy padli na kolana i mówili jak bardzo go kochają. Wtedy kazał im zjeżdżać xD
liczy do 3 i shotgun idzie w ruch:PP
3. Kevin stłukł szybę od Sklepu z Zabawkami! i zrobił zdjęcie H i M, wtedy M się uśmiechnął
do fotografii . haha :P później ten upadek H na samochód.
4. W tym remontowanym domu u wujka K (Wszystkie sceny ) :D

ocenił(a) film na 10
AudreyHepburn92

Teraz już mnie tak to nie śmieszy ale przysięgam że był to pierwszy i jedyny film, przy którym zwijałam się na podłodze ze śmiechu
1. To z cegłówkami - dla mnie w tedy było mistrzostwo, rozwaliło mnie totalnie
2. w domu jak Kevin podłącza kran do prądu a Marv ubrudzony od tych farb chce się wymyć i chwyta za kran,
3. jak Harry chce wejść do domu od tyłu idzie taki wkurzony,coś tam mamroczę pod nosem, widzi wiszącą drabinę i chce na nią wskoczyć.Drabina oczywiście jest wysmarowany jakimś zielonym glutem. Harry wskakuje na nią i gleba na plecy

użytkownik usunięty
AudreyHepburn92

ja uwielbiam scene na lotnisku
- nie ma Kevina
- co ?
- KEVIN ! (bach )
:D

To samo :) plus:
*spotkanie Kevina z mamą na końcu- smutna mina... i ten rozbrajający zaciesz potem <łezka>
*jak koleś od hotelu 'dziękuje' Kevinowi za 'gumę do żucia' a Kevin potem wyciąga kasę i zamyka mu pod nosem drzwi^^
*i jego mina a'la Grinch kiedy karta okazuje się kradziona
*wszystkie sceny z nagraniami z kaset
*'Pobłogosław Panie ten makaron z mikrofalówki... [zegar wybija 21] ...nie trzeba ratować dom!'
*ślizganie na lodzie z ukradzioną szcoteczką
*a z pułapek to zdecydowanie Marv pod napięciem ;)
i może jeszcze jak Marv mówi O-OŁ gdy spada ta wielka metalowa belka i sztuczną oparzoną rękę Harrego (jak on mógł nie zauważyć rozgrzanej gałki drzwiowej??!!)

ocenił(a) film na 9
AudreyHepburn92

Bombowy kibel oraz piorunujący kran.

kilometr

W sklepie pana Dunkana, ten Pan jest mega miły, ciepły i ma taki fajny sklep, w którym pozwala się dzieciom bawić.

ocenił(a) film na 7
opal25

mi sie najbardziej podobało z pajacem pod prysznicem;)

AudreyHepburn92

Hej, podpinam się pod ten temat ale mam pytanie: w scenie, kiedy Kevin jedzie do sklepu z zabawkami ogląda w taksówce bajkę... Jaki jest jej tytuł? Chodzi o tę bajkę z zielonym stworkiem, który się wrednie uśmiecha :)

ocenił(a) film na 8
mrvl

Grinch ;]

AudreyHepburn92

Zdecydowanie scena nr 2. To jest moja ulubiona i potrafię ogladać ją po milion razy <3
Jak oni klękają i wyznają miłość : )))