Kevin sam w Nowym Jorku

Home Alone 2: Lost in New York
1992
6,8 253 tys. ocen
6,8 10 1 252854
6,4 45 krytyków
Kevin sam w Nowym Jorku
powrót do forum filmu Kevin sam w Nowym Jorku

sympatyczna, śmieszna, rodzinna komedia. Brak przemocy, sexu, wulgaryzmów, dzieci w
wieku 7 lat mogą śmiało oglądać:)

ocenił(a) film na 7
arachnoidea1

z tym brakiem przemocy to polemizowałabym;) gość dostaje pare razy cegłą w głowe a ogromnej odlgłości i nic mu nie jest, pod tym względem nie jest to dobry film dla dzieci bo jest nierealistyczny a dzieci powinny wiedziec jak kruche jest ludzie życie i że rzucenie w kogość cegłą nie jest niczym zabawnym ;) ale ogólnie spoko komedia, z tym że oglądając go razem z dziećmi warto wspomnieć że w rzeczywistości takie zachowania skutkują w poważniejsze obrażenie niż mały slad na buzi;)

ocenił(a) film na 10
Xandria

Ja w dzieciństwie oglądałem mnustwo filmów z różnymi wynaturzeniami a i tak wiem co jest kino a co życie .Nigdy nikogo nie rzuciłbym cegłą w głowę bo doskonale wiadomo jakby się to skończyło.Gadka w stylu jak dziecko gra w gry i ogląda filmy z przemocą to będzie takie jak bohaterzy tych rozrywek nie przemawia do mnie wcale.

terron

"mnustwo"? Poza tym po kropce daje się spację.

ocenił(a) film na 10
donmaslanoz14

Jak dres nie wie co powiedzieć idą pięści w ruch .Powiedź coś konkretnego a nie czepiasz się interpunkcji oraz ortografii .

terron

Skoro cię poprawiam to może byś chociaż byś się do tego stosował.

ocenił(a) film na 10
donmaslanoz14

Co ma sposób wypowiedzi do jej sensu .Nie rozumiesz tego co napisalem bo u jest nie takie albo kropka nie w tym miejscu? Nie masz zdania na podjęty temat to wypad więcej nie bedę z takim ćwokiem dyskutować .