sympatyczna, śmieszna, rodzinna komedia. Brak przemocy, sexu, wulgaryzmów, dzieci w
wieku 7 lat mogą śmiało oglądać:)
z tym brakiem przemocy to polemizowałabym;) gość dostaje pare razy cegłą w głowe a ogromnej odlgłości i nic mu nie jest, pod tym względem nie jest to dobry film dla dzieci bo jest nierealistyczny a dzieci powinny wiedziec jak kruche jest ludzie życie i że rzucenie w kogość cegłą nie jest niczym zabawnym ;) ale ogólnie spoko komedia, z tym że oglądając go razem z dziećmi warto wspomnieć że w rzeczywistości takie zachowania skutkują w poważniejsze obrażenie niż mały slad na buzi;)
Ja w dzieciństwie oglądałem mnustwo filmów z różnymi wynaturzeniami a i tak wiem co jest kino a co życie .Nigdy nikogo nie rzuciłbym cegłą w głowę bo doskonale wiadomo jakby się to skończyło.Gadka w stylu jak dziecko gra w gry i ogląda filmy z przemocą to będzie takie jak bohaterzy tych rozrywek nie przemawia do mnie wcale.
Jak dres nie wie co powiedzieć idą pięści w ruch .Powiedź coś konkretnego a nie czepiasz się interpunkcji oraz ortografii .