jak Mikołaj bez prezentów. Naszczęście w tym roku z tradycji stanie się zadość i tak jak niegdyś nasze babki my tak samo usiądziemy przed tv i obejrzymy ten film tak to było teraz i zawsze i na wieki wiekow AMEN.
no to chyba w tym roku Mikołaj do Ciebie w ogóle nie przyjdzie, bo "Kevin..." zostanie wyemitowany 19 grudnia:P
Ale jesteś gorzki "gorzki " , może to do Ciebie Mikołaj nie przychodzi i w ten wyzbywasz się żalu.A im "Kevina.." wcześniej wyemitują tym dłuższe będą święta.
"gorzki" -to wspaniała nowina dla wszystkich ludzi! Gdyby Kevin był wyemitowany w wigilię, tak jak to kiedyś było, to nikt nie mógłby go obejrzeć. A jak wiadomo święta zaczynają się wtedy gdy w radio zapodają "last christmas" georga michela, oraz wtedy gdy spotykamy się z Kevinem..
Nie ma świąt a ja już jestem przesycony całą tą atmosferą. Serio czy musimy zaczynać całą te szopke w połowie listopada. Powinno być najwcześniej od 6 grudnia...
Landrynkowakrólowo...to był sarkazm:D ale przyznam racje jej Królewskiej Mości, że nieco zgorzkniały jestem:P Tak dla "uściśnienia", jeśli chodzi o "Last Christmas" to jest to utwór zespołu WHAM:D:D:D