Witam!
Czy orientujecie się już może jaka będzie tegoroczna ramówka świąteczna, mam nadzieję że Kevin będzie, bo choć oglądam go co roku, to jest już wpisany w tradycję, mogliby wyemitować dzień przed wigilią, miałabym czas obejrzeć...A Wy jakie filmy chcielibyście obejrzeć w tym roku na Święta?
obowiązkowo Kevina, oczywiście :D
Ja chciałabym zobaczyć Opowieść Wigilijną, Grinch'a, Córkę Mikołaja i Elfa, który był pokazywany rok temu i zakochałam się wręcz w tym filmie ;> :D
W tamtym roku, bodajże 19 (?) był na TVN'ie w Superkinie film z Benem Affleckiem "Przetrwać Święta" :D Bardzo klimatyczny, polecam :D
Tv w Święta włączam tylko dla dobrych filmów. Z tych świątecznych wystarczą mi dwie części Kevina ;), Opowieść Wigilijna z 1970 roku, Miasteczko Halloween, To właśnie miłość...i chyba tyle ;).
Chociaż pamiętam jak kiedyś, w wieczór wigilijny Polsat wyemitował bardzo sympatyczny film "Family man". Gdyby to powtórzył w tym roku, ale dzień-dwa przed Bożym Narodzeniem byłoby miło ;).
Widzę że mamy podobny gust... też podzielam Wasze opinie, wolałabym gdyby część filmów była emitowana na 1-2 dni przed Świętami, można by się było dłużej nacieszyć, a poza tym w wigilię nie każdy ma czas akurat na oglądanie TV... Strasznie się cieszę że za niedługo Świeta, to taki piękny czas, mam nadzieję że telewizja też się postara w tym roku i ramówka świąteczna będzie trafiała w nasze gusta;-)
Ile reklam jest już świątecznych, prawda? :D
Dzisiaj widziałam reklamę na TVP2 - 6 grudnia odbędzie się mój ulubiony koncert "I ty możesz zostać św. Mikołajem" <3
Uwielbiam tą imprezę ;D
Ja najbardziej lubię oglądać filmy na Polsacie i TVN-ie w ostatni piątek przed świętami (w tym roku 18 grudnia, już za miesiąc :D). Na TVN-ie jest wtedy jakieś bożonarodzeniowe superkino, a na Polsacie świąteczny film :D
Tak to prawda, uwielbiam tą atmosferę tak już po Mikołaju;);D Wtedy czuć tą Magię, aż chce się wyjść z domu i przebywać wśród ludzi, a najlepsze są świąteczne zakupy;)Tak się cieszę że to już tak blisko;)
A co do akcji "I ty możesz zostać św. Mikołajem" to popieram i oglądam co roku, świetny koncert;-) A czy masz już jakieś namiastki co będzie można zobaczyć w tv w grudniu;)?
Pozdrawiam cieplutko i Czekam na odpowiedz
Szukam w całym internecie ale na pewno zapowiedzi telewizyjne pojawią się na początku grudnia lub po mikołajkach ;), ale jest jeszcze kolejna wątpliwość - czy będzie śnieg w tym roku?
O to to , no ja mam nadzieję że spadnie, nie ma to jak święta w całej okazałości... ale to niestety od nas nie zależy ;D xD
Ja już zapomniałam kiedy ostatnio w wigilię było biało ;(
Chyba dobre kilka lat temu. Pamiętam wtedy podchodziłam sobie do okna i patrzyłam jak pada śnieg <3.
hehehe nie ma innej opcji,chyba czułabym się dziwnie nie widząc Kevina w tv, choć zarówno ja, jak i moja babcia, znamy teksty na pamięć i nas już nie śmieszą, to jednak z rozrzewnieniem gapimy się w tv znając wszystkie triki w kolejności :D byłoby miło jakby w końcu z niego zrezygnowali,ale chyba święta byłyby takie jakieś dziwne-niestety stał się naszą tradycja,taką z przymrużeniem oka-oczywiście:D