PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=6721}

Kevin sam w domu

Home Alone
1990
7,1 432 tys. ocen
7,1 10 1 431587
6,8 78 krytyków
Kevin sam w domu
powrót do forum filmu Kevin sam w domu

rzygać mi się chcę już tym Kevine... ile można.... od 1993 roku rok w rok na święta jest ten sam film... czy każda telewizja ma kasetę VHS podpisaną "wigilia" i co roku wrzucają ją do magnetowidu? ?

Czy oni mają ludzi za jakiś idiotów??? za zwierzęta???, którym włączy się byle co i niech oglądają

użytkownik usunięty

sorki za błąd w tytule :P jakoś zauważyłem dopiero po tym jak dodałem :P

To podaj mi choć jedną pozycję jaką chciałbyś obejrzeć pewnie "Piratów z Karaibów" lbo "Mrocznego rycerza"

no dobra, ale to już tradycja. w święta puszcza sie filmy świąteczne. Duża oglądalność. film dla dzieci, one tez muszą coś obejrzeć. a nie same bajki, ale za to dziwi mnie fakt ze nie ma "Powrotu do przyszłości"

ocenił(a) film na 8
Midnite

"proxima", pamiętaj, że grono telewidzów się zmienia, a tobie nikt nie karze tego po raz enty oglądać :P

ferdek: "są gacie i jest dupa"
nie wiem kto: "są święta i jest kevin"

kevin wiecznie żywy. brak "powrotu..." odczuwalny.

a mi się chce rzygac na tego komenta xD swoją drogą, masz problem ;/ nie musisz oglądac Kevina i nikt Ci nie każe oglądac telewizji w ten akurat dzień, jesli Ci to przeszkadza ;/ polecam Myszę Miki, to przecież jest ciekawsze od Kevina ;/ żal

ocenił(a) film na 10
Anka_53

wlasnie nie bylo powrotu do przyszlosci ;(;( c

ocenił(a) film na 8
Anka_53

Anka zbastuj. Oglądałam ten film już dwanaście razy.

"nikt Ci nie każe oglądac telewizji w ten akurat dzień, jesli Ci to przeszkadza"
Przeszkadza mi to i to bardzo, bo mogliby puścić jakiś film, który włączą raz na 10 lat i się cieszą. Taki, do którego tylko oni mają dostęp,a my, zwykli widzowie nie możemy go nigdzie kupić nie mówiąc już o ściągnięciu. Przykład? "Szpiedzy i piraci". KLASYKA.

I_am_a_Bad_Girl

Okey. Rozumiem Cię, tylko widzisz, połowa ludzi, to ogląda, bo jest to prawie tradycją i im się podoba. Nie można stawiac tak sprawy, że to już gówno. Ja też już to chyba oglądałam 10 raz. Rozumiem Cię, ale uważam,że to dobry film na swięta, a to że już leciał tyle razy to przecież nie od nas jest zależne.

ocenił(a) film na 8
Anka_53

A mi się chce rzygać na tą odpowiedź. Już mnie zaczynają irytować odpowiedzi do tych, którym się fim nie podobał, typu "nikt cię nie zmusza do oglądania tego" itp. Człowiek ma prawo do własnego zdania i napisania tego, co myśli o filmie na filmwebie.

Altair9

okey ;D to rzygajcie ;D mi to i tak obleci :D

ocenił(a) film na 9

To spójrz na oglądalność... Stacje telewizyjne kierują się wynikami oglądalności, nie pojedynczymi gustami. A swoją drogą uwielbiam oglądać filmy świąteczne...

ocenił(a) film na 1

Racja, bez przesady, co święta ten sam film. Jak ogląda się go po raz pierwszy to bawi, ale później nudzi.

ocenił(a) film na 1
Nastazja

nie ma nowych filmów? Albo Kevin albo szklana pułapka... ten ostatni przynajmniej da się oglądać

Picard

nie ma bo Polacy to tępa nacja i nie stać ich na DVD!

użytkownik usunięty

Kevin w Świeta musi byc zznam na pamieć nawet wiekszosc dialogow haha
Kocham xD

ocenił(a) film na 6

Boże ludzie odbiło wam tym kevinem czy co.
Kevin to już takie nudy żę też mi się rzygać chce.
Zgadzam się z autorem w 100%, no ileż można...
Jeśli święta to dla was przede wszystkim kevin to współczuję.

USUNAC KEVINA! To stary film zprzed naszych urodzin, my chciec w Swieta tłilajt i haj skul miuzikal!

ocenił(a) film na 1
ObiWanKenobi444

haj skala muzikala ;) nigdy nie widziałem i nie zamierzam oglądać, ale nie chce mi się wierzyć by był on w czymś gorszy ,,Kevina..", który poziomem intelektualnym nie odstaje od kreskówki ze strusiem Pędziwiatrem. :) I struś ma przynajmniej więcej odcinków. ;)