PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=6721}

Kevin sam w domu

Home Alone
1990
7,1 432 tys. ocen
7,1 10 1 431587
6,8 78 krytyków
Kevin sam w domu
powrót do forum filmu Kevin sam w domu

Co roku...

użytkownik usunięty

Co roku to dają na święta,jakby nie było lepszych filmów...

ocenił(a) film na 9

No i dobrze że to dają już sie przyzwyczaiłam że na święta zawsze jest tez Kevin ;)

Jest Kevin = są święta LOL

W tym roku na pewno uda Ci się wybrać coś ciekawszego. :))

ocenił(a) film na 9

no właśnie, film jest świetny, ale ileż można ;) wszystkie dialogi zna się już na pamięć. Ale Polsat wie co robi. Przyzwyczaił już widza i teraz nie ma świąt bez Kevina. Pewnie że byliby w stanie puścić coś innego - stać ich, ale Kevin to już tradycja ;)

w życiu pewne są 3 rzeczy: śmierć, podatki i kevin sam w domu na święta!

ocenił(a) film na 10

A ja tam już czekam na święta i Kevina ;)

ocenił(a) film na 2

Są lepsze filmy np. Święta Last Minute lub Wesołych Świąt. W pełni popieram założyciela tematu

ocenił(a) film na 10

zgadzam się z wypowiedziami wyżej, Kevin to swego rodzaju tradycja na święta ;) jeśli cię denerwuje to przecież masz mnóstwo innych kanałów, na pewno znajdziesz coś dla siebie :P

Entuzjazm

Dla mnie również jest tradycją że Kevina się w święta ogląda!

ocenił(a) film na 10

bo nie ma lepszych filmów świątecznych niestety....

no i? niebedzie zmierzchów step upów i innych śmieci hha

Tradycja świąteczna: jest choinka, są prezenty, jest wigilia, jest opłatek I JEST KEVIN!!

PCFilmWeb24

Zgadzam się, ja to nawet dwa razy do roku oglądam Kevina raz na święta na Polsacie i mam na płytce;) to jest dobry duch świąt:D

I bardzo dobrze że puszczają Kevina co roku. Trudno mi wyobrazić świąt bez Kevina.

ocenił(a) film na 10

No bo wiesz to już jest kultowy film szybciej możesz się spodziewać ze nie dostaniesz prezentu pod choinką niż tego że w polsacie nie puszczą Kevina

Sęk w tym, że lepszego filmu nie ma :) :D

Anka_53

Ja już się nie moge doczekać Kevina w święta. Wogóle świąt się nie moge doczekać bo je uwielbiam. Ale Kevin tak jak inni piszą jest tradycją w święta!!! I wielu osobom pomiomo pewnie kilkudziesięciu seansach się nie nudzi i za to ten film jest dla mnie najlepszy i kultowy. A jak ktoś nie chce tego oglądać w święta to ma inne kanały.

"Kevin Sam w Domu" to jest taki film bez którego na Wigilię Polsat byłby niczym :D.Zapewne większość społeczeństwa przyzwyczaiła się już do tego że na Święta co roku leci "Kevin Sam w Domu" :D.Jeżeli komuś się nie podoba to chyba macie inne kanały nie? I umiecie posługiwać się pilotem od Telewizora ? :D

Pozdrawiam :D

PS
Ten film jest cool :)

Bo NIE MA lepszych filmów na święta ;>

użytkownik usunięty

Zresztą i ja mogę zmienić swoje zdanie...;)))
Pozdrawiam fanów!!^^