No i dobrze że to dają już sie przyzwyczaiłam że na święta zawsze jest tez Kevin ;)
no właśnie, film jest świetny, ale ileż można ;) wszystkie dialogi zna się już na pamięć. Ale Polsat wie co robi. Przyzwyczaił już widza i teraz nie ma świąt bez Kevina. Pewnie że byliby w stanie puścić coś innego - stać ich, ale Kevin to już tradycja ;)
Są lepsze filmy np. Święta Last Minute lub Wesołych Świąt. W pełni popieram założyciela tematu
zgadzam się z wypowiedziami wyżej, Kevin to swego rodzaju tradycja na święta ;) jeśli cię denerwuje to przecież masz mnóstwo innych kanałów, na pewno znajdziesz coś dla siebie :P
Zgadzam się, ja to nawet dwa razy do roku oglądam Kevina raz na święta na Polsacie i mam na płytce;) to jest dobry duch świąt:D
No bo wiesz to już jest kultowy film szybciej możesz się spodziewać ze nie dostaniesz prezentu pod choinką niż tego że w polsacie nie puszczą Kevina
Ja już się nie moge doczekać Kevina w święta. Wogóle świąt się nie moge doczekać bo je uwielbiam. Ale Kevin tak jak inni piszą jest tradycją w święta!!! I wielu osobom pomiomo pewnie kilkudziesięciu seansach się nie nudzi i za to ten film jest dla mnie najlepszy i kultowy. A jak ktoś nie chce tego oglądać w święta to ma inne kanały.
"Kevin Sam w Domu" to jest taki film bez którego na Wigilię Polsat byłby niczym :D.Zapewne większość społeczeństwa przyzwyczaiła się już do tego że na Święta co roku leci "Kevin Sam w Domu" :D.Jeżeli komuś się nie podoba to chyba macie inne kanały nie? I umiecie posługiwać się pilotem od Telewizora ? :D
Pozdrawiam :D
PS
Ten film jest cool :)