PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=6721}

Kevin sam w domu

Home Alone
1990
7,1 432 tys. ocen
7,1 10 1 431587
6,8 78 krytyków
Kevin sam w domu
powrót do forum filmu Kevin sam w domu

Polast wydarzenia 1.12.2010 15:50

http://www.youtube.com/watch?v=Fq2tGdC9gqg

ocenił(a) film na 6
Midnight_in_Montgomery

Moje obawy się spełniły, jakby nie mogli puścić coś nowego...

DRSRng

Wystarczy przełączyć kanał... i tak właśnie zrobie.

ocenił(a) film na 1
Disco_Destroyer

A wystarczy sobie kupic DVD z filmem i możecie sobie go oglądać cały rok i nie katować nim tych, którym on już bokami wychodzi.

Picard

picard flaszka bo masz rację!

użytkownik usunięty
Picard

skoro film ci bokami wychodzi mozesz go nie ogladac, a jezeli masz tylko 5 kanalow to pojdz do pracy , zarob troche piniazkow i zainwestuj w jakas telewizje cyfrowa , najlepsza jest cyfra+

ocenił(a) film na 1

A Ty nie możesz zainwestować w DVD z ,,Kevinem" i puszczać sobie kiedy tylko Ci nie przyjdzie na to ochota? :)

użytkownik usunięty
Picard

Nie jestem za Kevinem w swieta ani przeciw niemu, nie podniecam sie tym filmem i nie mam zamiaru go w te swieta ogladac a tym bardziej inwestowac w dvd, ogladnalem go raz i mi starczy , tylko nie rozumiem o co w tym szumie chodzi jacys przeciwnicy i zwolennicy ,a to wszytko jest takie proste lubisz ogldasz nie lubisz nie ogladasz , czy to takie trudne?

ocenił(a) film na 1

No, trudno mi zrozumieć czemu co roku puszcza sie ten sam film w święta - jak gdyby nie było alb starych klasyków, albo przeciwnie: nowszych pozycji, do zaproponowania widzowi na święta.

Picard

nie zapomnijmy o szklanej pułapce buahahah

użytkownik usunięty
Picard

To chyba logiczne ze puszczaja poniewaz ma duza ogladalnosc? To chyba nie jest zbyt trudne do zrozumienia^^
Jak w zalaczonym linku widziales cale podstawowki to ogladaja, a im chyba wisi jakiego rodzaju widownia oglada bo liczy sie ogladalnosc