PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=6721}

Kevin sam w domu

Home Alone
1990
7,1 432 tys. ocen
7,1 10 1 431579
6,8 78 krytyków
Kevin sam w domu
powrót do forum filmu Kevin sam w domu

Ten film jest skretyniały do reszty! Dlaczego taki kał jest puszczany co roku?? Już rozumiem, raz można, już większe porażki leciały w telewizji. Ale ten tępy film leci rok w rok. Rzygam nim i cieszę się, że na święta mam ciekawsze zajęcia niż oglądać to dno.

ocenił(a) film na 10
bezprzyczyna

jea. Ciesze sie że mogłeś-aś się wyżyć pisząc ten komentarz.

bezprzyczyna

Ja tez się cieszę.

bezprzyczyna

Jesteś zrąbana do reszty. Kevin jest zajebisty do k... nędzy i nic tego nie zmieni.

Hahahahahaha.

patrick_42

Moim zdaniem ten film jest żałosny. Nie potępiam osób które go ogladają (ostatecznie może to być jakaś rozrywka, choć mnie osobiscie tylko ten film tylko drażni).
A Tornado, zachowaj takie komentarze dla siebie, bo obrażając mnie tylko dlatego że mam odmienne zdanie nie świadczy najlepiej o Twojej dojrzałości.

ocenił(a) film na 10
bezprzyczyna

To poprostu bardzo dobre kino familijne. Co roku to puszczaja bo ludzie ten film lubia a nawet kochaja. Ja tez go bardzo lubie, nawet kupilem go sobie na DVD :P

ocenił(a) film na 10
Body

też lubie ten film i zawsze kojarzy mi się ze świętami:D

ocenił(a) film na 7
lorraine93

film jest swietny i mam nadzieje, ze znow zobacze go w te swieta, bo juz w sumie nie potrafilabym sobie wyobrazic swiat bez Kevina ;p

I trzeba pamietac, jakim ewenementem jest ten film, skoro ludzie wciaz ogladaja, mimo, ze pewni znaja na pamięc.
pzdr

saraya_2

I tego właśnie nie mogę pojąć.

bezprzyczyna

to jest film FAMILIJNY wiec nie należałoby go porównywac z kinem bardziej ambitnym!!! film moze nie jest wyjątkowo wyszukany ale w swojej kategorii (patrz: FILMÓW FAMILIJNYCH) bardzo dobry

ocenił(a) film na 9
exile

Ciekaw to ja jestem jakie WY filmy uważacie za wybitne??????

Triko80

WY, czyli kto?

ocenił(a) film na 9
bezprzyczyna

Czyli TY - ta, która uważa ten film za zero. Odpowiedz co CI się podoba. Jestem bardzo ciekaw.

Triko80

Wejdziesz sobie na moje ulubione filmy- masz odpowiedź. Naturalnie pewnie większość, choćby z zasady, skrytykujesz, ale masz prawo.

ocenił(a) film na 7
bezprzyczyna

nie znam polowy z tych filmow z teoich ulubionych. jestes idiota.

elohortex

Jeśli już to idiotka. Nie ciągnijmy tej dyskusji, bo jej poziom jest żenujący.

ocenił(a) film na 3
bezprzyczyna

Jak zobaczyłem że masz w ulubionych Ala Pacino to od razu Cie polubiłem :D

ocenił(a) film na 9
Antonio_Montana

Nie wiem jaki to ma związek z Alem Pacino, ale ja też go mam w ulubionych :D Ten aktor gra w samych świetnych filmach!!!

Antonio_Montana

Dziękuję... :]

bezprzyczyna

To widocznie nie lubisz świąt lub/i nigdy nie usiadłaś z rodziną przy tym filmie, albo usiadłaś i nie rozumiesz całej magii tego filmu. Współczuję Ci :)

ocenił(a) film na 4
butryk_2

Jedyne filmy które połączyły moją rodzinę w święta to "Rodzina Adamsów", "Straszny film" i "Żołnierze kosmosu"