Ten film jest skretyniały do reszty! Dlaczego taki kał jest puszczany co roku?? Już rozumiem, raz można, już większe porażki leciały w telewizji. Ale ten tępy film leci rok w rok. Rzygam nim i cieszę się, że na święta mam ciekawsze zajęcia niż oglądać to dno.
Moim zdaniem ten film jest żałosny. Nie potępiam osób które go ogladają (ostatecznie może to być jakaś rozrywka, choć mnie osobiscie tylko ten film tylko drażni).
A Tornado, zachowaj takie komentarze dla siebie, bo obrażając mnie tylko dlatego że mam odmienne zdanie nie świadczy najlepiej o Twojej dojrzałości.
To poprostu bardzo dobre kino familijne. Co roku to puszczaja bo ludzie ten film lubia a nawet kochaja. Ja tez go bardzo lubie, nawet kupilem go sobie na DVD :P
film jest swietny i mam nadzieje, ze znow zobacze go w te swieta, bo juz w sumie nie potrafilabym sobie wyobrazic swiat bez Kevina ;p
I trzeba pamietac, jakim ewenementem jest ten film, skoro ludzie wciaz ogladaja, mimo, ze pewni znaja na pamięc.
pzdr
to jest film FAMILIJNY wiec nie należałoby go porównywac z kinem bardziej ambitnym!!! film moze nie jest wyjątkowo wyszukany ale w swojej kategorii (patrz: FILMÓW FAMILIJNYCH) bardzo dobry
Czyli TY - ta, która uważa ten film za zero. Odpowiedz co CI się podoba. Jestem bardzo ciekaw.
Wejdziesz sobie na moje ulubione filmy- masz odpowiedź. Naturalnie pewnie większość, choćby z zasady, skrytykujesz, ale masz prawo.
Nie wiem jaki to ma związek z Alem Pacino, ale ja też go mam w ulubionych :D Ten aktor gra w samych świetnych filmach!!!
To widocznie nie lubisz świąt lub/i nigdy nie usiadłaś z rodziną przy tym filmie, albo usiadłaś i nie rozumiesz całej magii tego filmu. Współczuję Ci :)