PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=6721}

Kevin sam w domu

Home Alone
1990
7,1 432 tys. ocen
7,1 10 1 431587
6,8 78 krytyków
Kevin sam w domu
powrót do forum filmu Kevin sam w domu

Polsat, po obejrzeniu protestów między innymi na portalu społecznościowym FACEBOOK, zdecydował się wyemitować Kevina :-) Pierwszy dzień świąt, godz. 20.00 :-) !!!!

ocenił(a) film na 10
doyna

Normalnie aż mi serce stanęło jak przeczytałam,że jednak Kevin będzie ;)) A druga częśc ma byc w Nowy Rok.

doyna

Od początku wiedziałem że tak będzie- cała ta sprawa miała po prostu zwiększyć rozgłos wokół Polsatu. Jak widać większość się nabrała.

ocenił(a) film na 10
ObiWanKenobi444

Fantastyczna wiadomość, tylko ja osobiście wolałbym dzień przed Wigilią o tej porze. Wtedy byłoby jeszcze lepiej.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
doyna

myślę że większy wpływ miały dzieci które oglądały demotywatory że kevina nie będzie

ocenił(a) film na 9
doyna

I za to lubie Polsat, potrafi się wsłuchać w gusta widzów.

Mongoose

Kevin to obok choinki i karpia podstawowy atrybut świąt bożego narodzenia w Polsce.

CyrekMF

btw. pamiętam jak byłem mały przechwalaliśmy się z kolegami ile razy widzieliśmy Kevina

ocenił(a) film na 9
CyrekMF

No i pasuje - Kevin jest jak śnieg na Gwiazdkę - musi być!

ocenił(a) film na 8
tomaszdarwin

no całe szczęście już myślałem że to będą najgorsze święta mojego życia, nie wyobrażam sobie Bożego Narodzenia bez Kevina to jest już tradycja powinni to dopisać do atrybutów koniecznych aby Święta się udały/

ocenił(a) film na 8
DiBAL

Ci z Polsatu chyba sami pisali te maile z prośbą o puszczenie Kevina bo mieli kilka godzin luki w ramówce. Ja co roku mówię sobie "Nie obejrzę tego cholernego Kevina setny raz" ale za każdym razem siedzę przed TV i... to jak uzależnienie.

ocenił(a) film na 9
DiBAL

ja juz chcialem z netu zasysac zeby miec na swieta:D