Dołączam sie do pytania tomasoon02:)) Ten film pokazuje jak telewizja niszczy filmy jak radio piosenki... kiedyś long time ago:) jeszcze jak pierwszy raz oglądałem kevina (jeśli jest to możliwe!?)to mi sie podobał ale miałem wtedy 12 lat... teraz na widok tego filmu chce mi się rzygać i mam ochotę rozpie rdolić telewizor :)
Hmm, kiedy to będzie pytasz. Możesz mieć pewność, że w Boże narodzenie, i to nie jedna część. A jak tego nie oglądałeś jeszcze, to napewno dłógi czas przebywałeś za granicą ;D
o kurcze człowieku gdzie ty się uchowałeś? nie wiedziałam, że istnieje jeszcze ktoś taki kto nie oglądał Kevina ;)
No ja też jeszcze nie oglądałem, a słyszałem że to niezły horror psychologiczny...Mam nadzieję że będą go puszczać w te święta Bożego Narodzenia... Już się nie mogę doczekać na emisję :D
Zawsze jest puszczane na Boże narodzenie, gdzieś 1/2 dzień świąt. A następnie 2 część tego filmu, również świetna - Kevin sam w Nowym Jorku. :)
No kiedyś w Swięta Bożego Narodzenia cały nasz kraj obiegła szokująca informacja że w te święta nie będzie Kevina.
Wywołało to liczne protesty i zamieszki przed siedzibą główną stacji :)