Nareszcie! Nadchodzi czas świąt! Jeżeli Kevina, nie będzie w tym roku to Polsat zepsuje całą tradycję. Odkąd pamiętam Kevin leci w święta i nie wyobrażam sobie świąt bez niego.
Filmy które mogli by puścić w święta:
1. Keviny w Domu i w NJ
2. Zakonnice w przebraniu obydwie
3. Święta Last Minute(nowa tradycja świąteczna)
i jakieś inne fajne filmy :D
pozdrowienia dla wszystkich
Nie było go w 2007 więc tradycji nie ma. Ja za to chętnie obejrzałbym Witaj Święty Mikołaju z Chevy Chasem.
aha, ja jeszcze może ,,W krzywym zwierciadle: Europejskie Wakacje''
nie jest to tematyka świąteczna, ale film fajny :)
A ja zawsze w Święta, albo dzień przed Wigilią oglądam "To właśnie miłość"- bardzo świąteczny klimacik i ciekawa fabuła ;).
"Kevin..." to już tradycja telewizyjna, zresztą- ja lubię "Kevina...", bo naprawdę ma w sobie urok.
W Święta nie oglądam zbyt wielu filmów, wolę posiedzieć z rodziną, ale "Kevin..." to wyjątek ;P.
Pomyśleć, że jeszcze 2-3 tygodnie i w TV zacznie się emitowanie świątecznych reklam. Ależ ten czas leci... ;)
4.Szklana Pułapka
5.Ścigany
Następne filmy które są kojarzone z telewizją Polsat i Świętami Bożego Narodzenia
Ja również czekam na 'Kevina ...' i mam nadzieję, że w tym roku telewizja nie zawiedzie :D
Moim zdaniem to element tradycji (;
Nie siedzę w święta przed telewizorem, ale Kevina zawsze z chęcią obejrzę (:
Hm.. bardzo chciałabym żeby w te święta telewizja wyświetliła "Ekspres Polarny", "Opowieść wigilijną" - najlepiej z 1970 roku :D i musical "Annie"
Nie mogę się doczekać ;*