Pamiętacie może, niektórzy z Was, jak rok temu był skandal, bo nie chcieli wyemitować Kevina w telewizji i rozsyłaliśmy maila, w których mieszaliśmy z błotem telewizję Polsat? :P
w tym roku mamy rozsyłać maile już w listopadzie, żeby przypadkiem im się nie zapomniało o puszczeniu klasyki w Wigilię.
pozdrawiam Wszystkich fanów Kevina, a anty-fanów proszę o nie udzielanie się w dyskusji. ;)
Nie słyszałam o tej aferze, ale osobiście uwielbiam kevina tak co rok sobie obejrzeć. Żałuję, że nie puszczają już w wielkanocne Zakonnicy w przebraniiu :) Też parę lat pod rząd leciało!
jasne, ze pamietam :) tyle nerwów mnie to kosztowało:) bardzo dobry pomysl, zeby zaczac w tym roku wczesniej. fajnie jakby sie udalo tak jak ostatnio czyli "Kevin sam w domu" jakos tak 23 grudnia, zeby atmosfere przedswiateczna podtrzymac a "kevin sam w nowym jorku" 1 albo 2 dnia Świat :)
kocham Kevina i dla mnie świeta bez Kevina nie istnieja, mimo, ze mam ten film na VHS, na kompie i na płycie to i tak na POlsacie musi byc:)
Uwielbiam kevina ale nie cierpie polsatu. Jak sie "chwala" np. : Dzisiaj na Polscaie wielka premiera "Planety Małp". Pozniej jest od 20:00 - 23:00. Jak sam film trwa nieciale 2 godziny ;P
dokładnie pamiętam tą sytuację. śmiac mi się chciało, bo wsyzscy na około gadali, że to przesada, puszczanie co roku w święta Kevina, a gdy wreszcie przyszło co do czego, i nie puścili, to wielkie oburzenie.;-)
kevin to tradycja i nie wyobrażam sobie świąt bez niego;)