Kevin sam w domu

Home Alone
1990
7,1 432 tys. ocen
7,1 10 1 432217
7,1 59 krytyków
Kevin sam w domu
powrót do forum filmu Kevin sam w domu

czemu maly nie zadzwonil po prostu na policje?

użytkownik usunięty
Klonazepam

A uwierzyłbyś 8-latkowi? I don't think so.
I po drugie, to film, miało być zabawnie i z wartką akcją. Jeśliby chłopak zadzwonił po policję, powiedzmy po 30 minutach trwania filmu, to nazwałbyś ten film arcydziełem?
Sami geniusze i krytycy za 5 groszy na tym FW.

Gniot, ale ocena 7. To miało być jakieś specjalne świąteczne trolowanie, bo nikt z tobą nie gada i chciałeś, aby ktoś ci odpisał?
No to masz prezent na święta, odpisałam ci :-)
Wesołych :-)

ocenił(a) film na 7

Niby kevin a piszesz w formie zenskiej lol zdecyduj sie

użytkownik usunięty
Klonazepam

Bo Kevin Rudolf to mój ulubiony wokalista. To co miałam sobie przybrać idiotyczny przydomek jak większość kretynów na forum? Pod tytułem Misia777 czy Basiulkaaaa16 ?? No ogarnij. To już dziewczyna nie może przybrać męskiego pseudonimu? Nie bądź szowinistą. Zresztą to nie jest debata na temat czyjejś płci, ty możesz być obojniakiem i nic mi do tego.

Klonazepam

Nie mógł bo była awaria prądu i telefony nie działały więc musiał się bronić sam, Państwo Murphy wyjechali na Florydę, sam Kevin samochodem nie mógł uciec, a sąsiada "rzeźnika" się panicznie bał więc był zdany sam na siebie.

użytkownik usunięty
anonim7

A tą pizze „tylko z serem” to iphonem zamówił? A budek telefonicznych nie ma? W drugiej części już umie dzwonić z budki, w pierwszej części do sklepu dotarł to budkę też by znalazł. Wiadomo szczegóły i nie warto sobie nimi zawracać głowy, to tylko zabawa, najlepszy świąteczny film jak dla mnie.

Faktycznie, czyli film jest bezsensowny i przekłamany.