PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=6721}

Kevin sam w domu

Home Alone
1990
7,1 432 tys. ocen
7,1 10 1 431579
6,8 78 krytyków
Kevin sam w domu
powrót do forum filmu Kevin sam w domu

i dlaczego ten durnowaty film z porabanym aktorem jest tak wysoko?!

ocenił(a) film na 9
joan0602

Bo jeszcze nikomu się nie udało stworzyć czegoś lepszego, co by nam zastąpiło ten film. A tak poza tym to czego Ty chcesz od tego filmu? Ma prześliczną muzykę, wspaniałe przesłania, jest zabawny. Czego Ty jeszcze potrzebujesz? Ruchania na środku miasta?

ocenił(a) film na 2
Triko80

no jak sadzisz że nikt nie stworzyl czegos lepszego od tego filmu to malo wymagajacy z ciebie widz.Przesliczana muzyke to ma władca pierscieni( nagrodzona zreszta oskarem), przeslanie?! a coz to za glebokie przeslanie niesie z soba ten film?? a co do jego humoru tez bym miala zastrzezenia bo moze i jest smieszny ale jak ma sie 10 lat a co do glownego bohatera to nie jest on jakims rewelacyjnym aktorem skoro tylko jak byl maly to cos znaczyl. A co do tego "ruchania" to nie przechodz w skrajnosci bo Kevin ... nie jest dla mnie takich wysokich lotow filmem by zaspokoic moje oczekiwania

ocenił(a) film na 9
joan0602

Z Twojego postu wynika, że albo nie umiesz czytać albo nie rozumiesz tego, co czytasz. Skoro Twoje IQ jest tak niskie to nie pisz tutaj bzdur.

ocenił(a) film na 7
Triko80

To zwykły film familijny, do oglądania na święta. Nie musi miec więc super aktorów i głębokiego przesłania. Jest przynajmniej lepszy od durnowatych komedii dla nastolatków ;p

ocenił(a) film na 2
samoticha

oceniajac ten film nie bralam pod uwagi jego gatunku tylko ogolnie jako film, ale nawet rozpatrujac go w takich kategoriach podtrzymuje swoje zdanie że jest on kiepski nawet jak na film familijny(i chcialabym podkreslic ze moja ocena jest czysto subiektywna bo pewnie niektorzy o tym zapominaja wtracajac sie w dyskusje nieproszeni i jeszcze z kiepskimi argumentami)

ocenił(a) film na 2
Triko80

a ty za słaby w uszach jestes aby oceniac moje IQ bo nawet mnie nie znasz i jak nie umiesz kulturalnie dyskutowac na temat filmów to poprostu nie zabieraj głosu.Wypowiedzialam sie na temat tego filmu i nie wiem co mozna bylo nie zrozumiec w twojej wypowiedzi bo nie jest ona az tak wysokich lotów aby trzeba bylo glebiej ja analizowac.