Ki

2011
6,0 19 tys. ocen
6,0 10 1 19237
6,5 18 krytyków
Ki
powrót do forum filmu Ki

czyli chyba nie w moim guście
kto był, niech powie - czy to ciekawy polski film na który warto iść, czy wręcz przeciwnie?

wojtek_pasiak

u mnie 48% ale pamietaj, że to tylko wielkie komputery analizujące wszystko

ocenił(a) film na 7
wojtek_pasiak

Dla mnie porządny film z dobrym aktorstwem - może nie rewelacja, ale na pewno pozytywnie wyróżnia się na tle innych polskich produkcji.

ocenił(a) film na 1
Arlin

Byłam wczoraj na tym filmie i stwierdziłam, że to bardzo głupi, denny film. O czym on w ogóle jest? Jakie ma przesłanie ? Jaki morał z całego filmu ? 93 minuty zmarnowane. Opowiadanie o jakiejś dziewczynia która ma cięzko w życiu i robi co się jej podoba i wszyscy ją olewają.. Mogło się chociaż jakoś zakończyć niespodziewanie.

ocenił(a) film na 7
eworek

Odpowiadasz sobie sama na zadane pytania. Może nie do konca film, jako całość, jest płynny, ale zakończenie dobre. Jeżeli liczyłaś na to, że poznasz odpowiedzi na to jak wyjsc z g* w jakie bohaterka sie pakuje, ze z opresji wybawi ją jakaś dobra dusza, to nie dziwie się, że jesteś rozczarowana.

ocenił(a) film na 7
wojtek_pasiak

u mnie 83% i mam nadzieję, że mi się spodoba

filmowa_tasma

Jest 286 głosów, to zdecydowanie za wcześnie żeby te Wasze procenty cokolwiek mówiły.

wojtek_pasiak

Mam 60% i film mi się podobał. Nie jakiś oszałamiający, ale porządne kino ze świetnym aktorstwem, Roma kolejny raz udowadnia że jest prawdopodobnie najlepszą młodą polską aktorką.

wojtek_pasiak

Ten gustomierz to totalna porażka. Bywa, że filmy w 40% w moim guście oceniam na 7 (choć dotyczy to głównie czarnych i debilnych komedii, które zwyczajnie lubię)