czyli chyba nie w moim guście
kto był, niech powie - czy to ciekawy polski film na który warto iść, czy wręcz przeciwnie?
Dla mnie porządny film z dobrym aktorstwem - może nie rewelacja, ale na pewno pozytywnie wyróżnia się na tle innych polskich produkcji.
Byłam wczoraj na tym filmie i stwierdziłam, że to bardzo głupi, denny film. O czym on w ogóle jest? Jakie ma przesłanie ? Jaki morał z całego filmu ? 93 minuty zmarnowane. Opowiadanie o jakiejś dziewczynia która ma cięzko w życiu i robi co się jej podoba i wszyscy ją olewają.. Mogło się chociaż jakoś zakończyć niespodziewanie.
Odpowiadasz sobie sama na zadane pytania. Może nie do konca film, jako całość, jest płynny, ale zakończenie dobre. Jeżeli liczyłaś na to, że poznasz odpowiedzi na to jak wyjsc z g* w jakie bohaterka sie pakuje, ze z opresji wybawi ją jakaś dobra dusza, to nie dziwie się, że jesteś rozczarowana.
Mam 60% i film mi się podobał. Nie jakiś oszałamiający, ale porządne kino ze świetnym aktorstwem, Roma kolejny raz udowadnia że jest prawdopodobnie najlepszą młodą polską aktorką.