Ki

2011
6,0 19 tys. ocen
6,0 10 1 19237
6,5 18 krytyków
Ki
powrót do forum filmu Ki

8/10

ocenił(a) film na 8

Za dobrą grę Romy Gąsiorowskiej i za to, że life is brutal i nie wszystko kończy się happy endem.

ocenił(a) film na 8
smerfetaaga90

zgadzam się. Roma dobra jest w tym filmie, w ogóle coraz bardziej się do niej przekonuje. ten kto chce widzieć w niej lekko stukniętą panienkę ten widzi, ja widzę więcej w niej, w jej potencjale i w tym filmie.

smerfetaaga90

Gąsiorowska genialna, fabuła nieco mniej. Osobiście ciesz się że sciągnęłam z wypożyczalni N, a nie byłam w kinie ;] tak bym dała 6/10, Roma to Roma, 10/10, chce ja tak btw znowu zobaczyć w teatrze....

Maj_ka_T

To zobacz sobie co mają w ofecie na czerwiec, ja się aż zdziwiłam.

Roma Gąsiorowska akurat doskonale prezentuje sie także w filmie. To jedna z najbardziej obiecujących aktorek młodego pkolenia...

użytkownik usunięty
smerfetaaga90

Dzięki za zdradzenie zakończenia.

ocenił(a) film na 8
smerfetaaga90

Amen! Gąsiorowska jest rewelacyjna!

użytkownik usunięty
karymnata

Ki to jeden z lepszych filmów polskich ostatnich lat. Jest świetny a Ro w nim wymiata xD

ocenił(a) film na 7
smerfetaaga90

7/10 Głowna rola bardzo naturalna i przekonywająca.... na początku trochę mnie irytował sposób życia Ki (ten ogólny chaos i niezorganizowanie), ale później coraz bardziej zastanawiałem się, czy faktycznie ma Ona jakiś fajny pomysł z tymi filmikami, które kręciła w różnych miejscach... No właśnie, nic nie wiadomo z tym projektem...

ocenił(a) film na 5
Pietrek_filmaniak

no właśnie, nie wiadomo co z tym projektem i mnostwem innych spraw. Dla mnie film jakby skończył się w połowie.

ocenił(a) film na 6
Pietrek_filmaniak

Z projektem wiadomo tyle, że nie został zaakceptowany. Potem Kinga jakby zrezygnowała. Nie zmienia to jednak faktu, że w tym filmie brak jakiegoś wyrazistego zakończenia, nagle się urwał i po filmie. Oczekiwałam czegoś więcej. Dałabym 5/10, +1 za grę Romy Gąsiorowskiej.

Monaco_filmweb

no właśnie zakończenie było dobre. straciła ostatnią osobę, która była w stanie i która chciała jej pomóc. została sama z nierozwiązanymi, ze swojej winy, problemami. no a projekt był na siłę, tak naprawdę wcale nie miała konkretnego pomysłu. rozmowa z szefową galerii była strasznie chaotyczna. ki myślała, że dzięki temu w łatwy sposób się wzbogaci i wyjdzie na prostą, ale babka wiedziała o co chodzi i nie dała się nabrać.