Ki

2011
6,0 19 tys. ocen
6,0 10 1 19237
6,5 18 krytyków
Ki
powrót do forum filmu Ki

faktem tak niskiej oceny świadczącej o ludziach odwiedzających TE OKOLICE,STRONY. Film jest genialny,rola Gąsiorowskiej po prostu ZABIJA !!!!!!!!!!!!!!! Jej postac jest niesamowicie barwna, ,wielowątkowa. Jej rola niesamowicie ma wpływ na emocje ,energie narracyjną filmu. Świetne kadry,zdjęcia !!!!!!!! film GODNY UWAGI.Film skierowany do samotnych matek wychowujących dziecko, o współczesnym uczuciu nazywanym miłością,przyjaznią. REWELACJA w każdym calu POLECAM KAŻDEMU DOJRZAŁEMU FANOWI NIEBANALNEGO KINA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pozdrawiam serdecznie. Nie przegapcie tej szansy...... Uwierzcie mi WARTO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

orlando199

Nie wiem skąd wniosek, że jest to film skierowany do samotnych matek.

Radzę trochę oszczędniej używać wykrzykników.

styropian22

Chyba nie oglądałeś filmu- nasza bohaterka ma sielskie życie ma kochającego męża,świetną rodzinę,poukładane życie i wyśmienitych prawdziwych przyjaciół. Wszystko zagrało "Ki'' jest wprost szczęśliwa.......pozdrawiam ale nie zrozumiałeś chyba tak prostego filmu ?

orlando199

Oglądałam film i uważam, że to film dla każdego, a nie jakiejś konkretnej grupy odbiorców. To, że film jest o samotnej matce nie znaczy, że jest do tej grupy społecznej skierowany.
Oczywiście, że Ki nie ma tego wszystkiego o czym piszesz. Tylko czy przypadkiem nie jest sama sobie winna? Jej roszczeniowe podejście do innych ludzi sprawia, że prędzej czy później mają jej dosyć i naprawdę trudno się im dziwić.

styropian22

OK,OK,OK.

styropian22

Porady zostaw sobie dla swoich przyjaciół......