A co się dziwisz? Teraz młodzież wychowuje się na pierdnięciach w debilnych komediach romantycznych mam nadzieję że nie dożyje czasów kiedy komedie takie jak Miś,Kiler czy Chłopaki nie płaczą będą miały średnie 3,6 a badziewia z Kotami i innymi Mroczkami po 9,0
@kamilos3333 - no niestety masz rację; "wyjazd integracyjny" to ponoć komedia :/ a gwiazdami nazywane są aktoreczki i aktorzyny jednego kiepskiego serialu tv, które potem znane są z tego, że są znane, jak Kasia C. Oglądając teraz ponownie Kilera żal mi Kożuchowskiej, że tak kompletnie skopała sobie karierę występując w M jak Maskra, a przecież w Kilerze b. fajnie wypadła.
jak zwykle wszystko na młodzież ...
według mnie to jedna z najlepszych polskich komedii
Nie wszystko na młodzież! przeciesz to nie ich wina że producenci wciskają im do mózgów takie sieczki
Zgadzam się z Tobą na pewno ten film jest 1000 razy lepszy niż ,,Pokaż kotku co masz w środku'' i ,,złoty środek''
Ale mimo wszystko już tak nie śmieszy... przynajmniej mnie :)
jakieś 3-4 lata temu o wiele bardziej mi się Kiler podobał, no ale sentyment pozostanie
Moim zdaniem 7,9/10 to zasłużona ocena dla tego filmu.
Jest to bardzo dobra komedia ale arcydziełem nazwać tego nie można.
Dyszkę stawiam, za samo wykonanie "Orła Cień" przez Rybę .
Kolejna dyszka za kultowe teksty. Niestety maks to 10.
"Tu Ryba wzywam Cię akwarium" hahaha . Co impreza to odkrywam nowe oblicze tego filmu :D