Po opisie wiedzialem mniej więcej o czym bedzie ten filmik .Jest słabo , nie dokonczylem obejrzec. Nie polecam aczkolwiek przyznam że widzialem gorsze .Jak komus podobal sie np. jestem numerem 4 powinien byc zadowolony.
Jak ktoś nie obejrzał do końca, to nie powinien się wypowiadać i oceniać. Takie podobne zachowania jak i zaniżanie (1) oraz zawyżanie ocen (9, 10) nie powinna traktować się poważnie i przez to oceny tracą na wiarygodności. Należy zaniechać takiej patologii na tym portalu.
skoro po obejrzeniu ponad godz. stwierdzilem ze jest słaby to raczej przez ost.poł godz. nic sie nie zmieni .
To też mnie nie interesuje. Osoby takie jak Ty nie powinny oceniać i mieć konta na filmwebie.
Obrażanie kogoś stanowi przymiot ludzi o niskiej świadomości. Chyba czas dorosnąć.
Tylko na tyle Cię stać. Nawet dobrze mnie nie potrafisz obrazić. To jest poziom przedszkolaka. Nie masz szans w żadnej walce chłopczyku.
Uczę Cię kultury. Jesteś osobą o niskiej świadomości o czym świadczy Twój nick i Twoje zachowanie. Przez swoje chore ego myślisz, że wszystko Ci wolno no i tu pojawiam się ja, żeby pokazać Ci gdzie jest Twoje miejsce.
hahahahahahahaha ty nie jestes w stanie nic , lecz tak sobie to tłumacz hahahaha
Najpierw mnie obrażał, później się zdenerwował, a teraz próbuje wyśmiewać. Typowe. Ile Ty masz lat? Masz chociaż 25? Sądząc po Twojej żenującej pisowni i zachowaniu jesteś jakimś młokosem. Może czas dorosnąć? Nie jesteś dla mnie przeciwnikiem na moim poziomie. Skoro zachowujesz się jak patologia i rodzice Cię nie wychowali, to ja mógłbym Cię wychować. Może w końcu przestaniesz być rynsztokowym ignorantem.
Te Twoje teksty są dziecinne, pokolenie gimby. Naucz się lepiej dobierać słowa i w ogóle naucz się pisać chłoptasiu. Może to w Twoim świecie robi wrażenie, ale w moim jesteś pod moją stopą.
No Twój. Bo Ty jesteś osobą o niskiej świadomości. Skoro stać Cię tylko na obrażanie innych ludzi to znaczy, że jesteś słabeuszem. Do tego nie umiesz pisać poprawnie co świadczy o tym, że pochodzisz z plebsu, bo nawet porządnie procesu programowania nie przeszedłeś. Nie możesz ze mną toczyć żadnej walki, bo jesteś za słaby, by takową podjąć. W Twoim świecie prowadzi się walkę związaną z karmieniem ego, na wyższych poziomach ludzie się wymieniają wiedzą i nie muszą toczyć walki. Także nie jesteś na równi ze mną i nigdy nie będziesz, skoro to co piszę jest dla Ciebie obce. W moich kręgach takich ludzi jak Ty określa się mianem "cmentarniaka" albo "społeczniaka". Jesteś niewolnikiem swoich fetyszy. Zamiast obrażać ludzi lepiej poszukaj jakiejś mądrej wiedzy.
Tylko, nie zauważyłeś pewnych rzeczy. W nic mnie nie wciągnąłeś, bo to ja piszę kiedy chcę i z kim chcę. Po prostu zasługujesz na wychowanie. Nadal obrażasz mnie, nie spodziewałem się żadnej zmiany, tak robią osoby o niskiej świadomości. A co do pyskówki- to Ty pyszczysz, ja Cię wychowuję. Rozumiesz różnicę? W końcu sam napisałeś kim jesteś. 88 rocznik to jest do mnie dzieciak, potwierdziłeś tylko moje spostrzeżenie. Piszesz o moim przekonaniu wyższości. Ty sam obrażając mnie upadłeś nisko i zdziwiony. Ja w przeciwieństwie do Ciebie nie zniżam się do obrażania ludzi i potrafię poprawnie pisać, więc co Ty chcesz? Stawiać mnie na równi ze sobą albo pod sobą? Jak się nauczysz dobierać słowa i poprawnie pisać, to wtedy mogę uznać Cię za godnego przeciwnika. Trollowanie wyszło z mody stąd będziesz blokowany i zgłaszany za obrażanie innych ludzi aż się nauczysz.
Nie należysz do odważnych ludzi, ja Cię nie chcę w nic wciągnąć. Spytałem czy zagrasz w moją grę, tchórzysz?
Ja mam inne imię Daruś, jak na takiego wielbiciela zwierząt jesteś strasznie wulgarny. A nie wyglądasz na wojownika. Taki gruby wieśniak, który czuje się silny, bo obraża ludzi przez internet. Po Twoim zdjęciu widzę, że masz kompleksy. Może lepiej byś schudnął? Taki wulgarny przygłup jak Ty, to pewnie je mięso-stąd ta agresja. Maksa też byś zjadł? Dalmatyńczyki są strasznie brzydkie. Gdzie jest to Twoje Sępolno? To tam się rodzą takie przygłupy? Czekaj czekaj, to wygląda tak. Gruby wieśniak z kwadratowym łbem jedzie do Wrocka, bo chce zabłysnąć. Plebs Cię wychował, ale zapomniał Ci powiedzieć, że z chama pana nie zrobisz.
To jest najlepsze... "Takiego kumpla nie zapomina się ." Co Ty się łudzisz grubasie? Ta Marzenka to by nie spojrzała na taką świnię jak Ty hue hue
Widzisz wieśniaczku, gra w zamianę roli jest bardzo fajna. Teraz ja jestem na Twoim miejscu i się z Ciebie śmieję.
Nie można cię traktować poważnie, bo przez to jak wyglądasz bardziej przypominasz świnię niż człowieka. Zapamiętaj sobie jedno- to co złego robisz to do Ciebie wróci Daruś. hue hue
Popieram. Jakim trzeba być durniem, żebym wystawiać ocenę produkcji której się nie obejrzało w całości.
Bo to jest dureń, widziałem jego konto na fb. Gruby wieśniak, ma 30 lat, a zachowuje się jak gimbus. Ze wsi wyjechał do Wrocka, by studiować historię. Jakim trzeba być debilem, żeby studiować taki kierunek-skoro ta historia to jedna wielka ściema. Jest ofiarą systemu, która wyprała mu mózg, ale co się dziwić. Rodzice go nie potrafili wychować, to system go wychował. Najlepsze jest to, że założył 3 konta, z czego 2 ma nieaktywne. Pewnie pisał jakieś głupoty, to go poblokowali. Próbuje mnie tu obrażać, a jest osobą bardzo niskich lotów. Ktoś Kto jest gruby nie ma umiaru i samoograniczenia, więc kłapie tym dziobem i żre gówna. Wrzuca jakieś polityczne bzdury. Gdyby miał pojęcie o życiu, to by wiedział co to jest "teza i antyteza" i kontrolująca je 3 siła. Także jest ofiarą i takich ludzi system kreuje na niewolników.
Już cię zgłosiłem, a tak przy okazji skoro ja jestem kretyn i potrafię pisać, a ty się tego jeszcze nie nauczyłeś, więc w takim razie kim ty jesteś?
Nie jesteś dla mnie żadnym wyzwaniem, ani na poziomie intelektualnym ani fizycznym. Obyś się nie przeliczył. Kara dla takich cmentarniaków jak ty jest nieunikniona.