PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=743496}

Kingsman: Złoty Krąg

Kingsman: The Golden Circle
2017
6,8 105 tys. ocen
6,8 10 1 104520
6,2 48 krytyków
Kingsman: Złoty Krąg
powrót do forum filmu Kingsman: Złoty Krąg

W pewnym momencie filmu Valentine prosi niejakiego "E" o pożyczenie satelity, by dokonać swój plan. Więc jak myślicie czy "E" będzie tym złym w Kingsman 2? :)

ocenił(a) film na 7
nieznajomy43

Eeee ;/

suzzei

no tak, Valentine przedstawia się jako V temu gościowi i wiemy tylko, że Valentine nazwał go E (czyli skrótem od imienia/nazwiska/pseudonimu) i ma dostęp do własnych satelitów.

ocenił(a) film na 7
nieznajomy43

Możliwe, chyba to przeoczyłem ;v

suzzei

nie dziwie się,ja to pamiętam tylko dlatego, że kiedy to pisałem byłem zaraz po seansie i dodatkowo trochę mnie to zaskoczyło, że tak każualowo zadzwonił po satelitę. :)

nieznajomy43

Każualowo !!! facet normalnie jebłem ;-)

szasza

Teraz dopiero to zauważyłem. ;P dla mnie odkąd pamiętam było to normalne spolszczone słowo. będę na przyszłość pamiętać. :)
http://sjp.pwn.pl/poradnia/haslo/kazualowa-moda;15285.html

ocenił(a) film na 5
nieznajomy43

Mam taką teorię że E to (oczywiście nieoficjalny) skrót od imienia Elona Muska. Jego chyba nie trzeba przedstawiać :)

prezes_maciek

Ciekawe, ale i tak wolę by "E" był przeciwnikiem w następnej części. :)

ocenił(a) film na 7
nieznajomy43

Pewnie przeciwnik z dwójki też tylko wspomni o E, lub będzie z nim rozmawiać kiedy ten będzie siedział na krześle odwrócony do kamery i głaskał kota który będzie siedział mu na kolanach. Serio, To parodia filmów o Bondzie, to na pewno będzie Blofeld

ocenił(a) film na 9
AleksandreoPL

Doctor Claw confirmed

ocenił(a) film na 6
nieznajomy43

no ale przecież wszyscy, którzy byli zwolennikami Valentine'a stracili głowy

misty4

ale on nie był raczej zwolennikiem Valentine'a, ja zrozumiałem, że był raczej "kolegą" po fachu.

ocenił(a) film na 6
nieznajomy43

czas pokaże, chociaż skoro nawet Obama nie uchronił się przed kill-chippem, to obstawiam raczej, że E również zmienił się w fajerwerk... ale nie ma co gdybać, już niebawem dowiemy się kto będzie nowym vilanem :)

ocenił(a) film na 8
nieznajomy43

nie e tylko a od aple ....

ocenił(a) film na 8
nieznajomy43

Wydaje mi się że misty4 ma rację, i skoro każdy miał te chipy to jakiś E też mógł go mieć ;) Ale pewien nie jestem, zobaczymy w następnej części :)

nieznajomy43

wątpie bo jeżeli był z nim powiązany to miał implant który wysadził mu głowe, co ciekawe to samo przytrafiło się "Charli`emu" (Edward Holcroft) i aż jestem ciekawy jak wytłumaczą jego obecność w dwójce :)