PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=743496}

Kingsman: Złoty Krąg

Kingsman: The Golden Circle
2017
6,8 105 tys. ocen
6,8 10 1 104520
6,2 48 krytyków
Kingsman: Złoty Krąg
powrót do forum filmu Kingsman: Złoty Krąg

Jak w tytule to już pewne że powstanie 2 część?

seba1b

Chciałbym...
Lecz nie wyobrażam sobie sequela bez Colina Firth'a i Samuela L. Jackson'a, wg. mnie to oni grali główne skrzypce w jedynce. Mam nadzieję, że Vaughn ma jeszcze jakiegoś asa w zanadrzu.

Taoros

Następne przygody jakoś mi się nie widzą aby mogły być mocno ciekawe ale może pokazanie właśnie tego co zdarzyło się 17 lat wcześniej było by ciekawe.

ocenił(a) film na 7
seba1b

Matt Vaughn potwierdził oficjalnie w wywiadzie, że jest w trakcie pisania scenariusza do sequela, przy czym stwierdził, że praca nad nim jest teraz jakby priorytetem. Nie wiadomo nic odnośnie obsady, aczkolwiek trzymam kciuki, że Harry (co za tym idzie nierozłącznie Colin!) powróci do żywych.

ocenił(a) film na 9
Ginger_Soldier

To akurat jest pewne. Vaughn przyznał, że w części pierwszej świadomie nie pokazano ani ciała, ani pogrzebu Harry'ego by - w ewentualnym sequelu - móc go "wskrzesić". Przyznał też, że dla Jackson'a również przewiduje rolę, nie podał jednak żadnych szczegółów.
Naturalnym porządkiem Harry zapewne zastąpi Arthura - i to mnie martwi bo wolałbym go w polu a nie za biurkiem. A Jackson - tylko domysły, może żądny zemsty brat bliźniak?

staryzgred

Pozostaje nam zawierzyć reżyserowi, że nie zmarnuje potencjału, jaki niesie za sobą kolejna część ;D

staryzgred

Mnie się wydaje, że Arthura zastąpi Merlin.