PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=652536}

Klątwa Jessabelle

Jessabelle
2014
5,5 33 tys. ocen
5,5 10 1 33169
5,1 8 krytyków
Klątwa Jessabelle
powrót do forum filmu Klątwa Jessabelle

Udało mi sie obejrzec film na stronie zanim ukazał sie u mnie w kinie całe szczescie! ten horror nadaje sie do obejrzenia w domu ale nie do kina strata czas i pieniedzy film moze i ciekawy ale nie jest straszny a koniec filmu totalnie beznadziejny.

klaudeczek_2

Ogólnie uważam,że horrorów nie powinno się oglądać w kinie tylko samemu w domu przy zgaszonym świetle i na słuchawkach. A co do Klątwy Jessabelle to mnie w kilku momentach dobrze wystraszył a zakończenie również przypadło mi do gustu.

ocenił(a) film na 6
Andrzejek324

Na razie jedyny horror w tym roku który przypadł mi naprawde do gustu był obecnosc i nie było mi po nim szkoda straconych pieniedzy, I faktycznie masz racje wiekszosc horrorów powinno oglądac sie w domu przy zgaszonym swietle i na słuchawkach :-)

Andrzejek324

W kilku momentach wystraszył, a zakończenie nie było najgorsze. Rzeczywiście, ten film jest "rewelacyjny" i zasługuje na 9/10. A filmowi, w którym zakończenie mi się nie podobało dam 1/10, bo to gniot! Truman Show, Igrzyska Śmierci, a w tej Planecie Małp te małpy jakieś niestraszne, w kostiumach, jakie to tandetne, powtórzę, w kostiumach!! Cóż za kiczowata charakteryzacja!...

ocenił(a) film na 5
klaudeczek_2

Czyżby kolejny gniot, widzę że bodaj ta sama aktorka co w "Istnieniu" , z zwiastunu wygląda podobnie, więc pewnie kolejny pasztet. Szkoda ...

ocenił(a) film na 6
lowmen1990

Ta sama aktorka? NIE chyba ci sie wydawalo :-)

ocenił(a) film na 5
klaudeczek_2

Tak miałaś racje, pomyłka z mojej strony co od aktorki :)

ocenił(a) film na 5
klaudeczek_2

Gdzie to obejrzałeś ?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 5
klaudeczek_2

Dziękuję, pozdrawiam:-)

ocenił(a) film na 4
klaudeczek_2

Gdybym poszła na ten film do kina była bym bardzo zła , a przecież w kinie mimo wszystko zazwyczaj filmy odbierane są przez widza w bardziej pozytywny sposób ... Efekty dźwiękowe, duży ekran i cała ta otoczka.
W domu ok, można obejrzeć jak nie ma nic innego do oglądania ale jak dla mnie film bez rewelacji...

ocenił(a) film na 1
klaudeczek_2

właśnie wróciłam z kina i zdecydowanie podpisuje się pod hasłem postu !!! Gniot,dno,daremny,szkoda kasy,ale przede wszystkim szkoda czasu. Moim zdaniem ten film to nawet koło horroru nie stał. Nie było momentu,aby mnie wystraszył,a czekałam na to z każdą minutą filmu. Jestem cholernie rozczarowana i byłabym pierwsza w kolejce do kasy po zwrot pieniędzy !!! Mój facet jak nigdy nie chce oglądać horrorów,dziś wyjątkowo uległ i zgodził się pójść ze mną na ten film, także się zawiódł więc co tu dużo mówić...a mieliśmy iść na "Dzień dobry Kocham Cię" więc ...mądry polak po szkodzie :/

użytkownik usunięty
greenx

fascynujące kotq:*

ocenił(a) film na 6
greenx

Przykro mi ze sie zawiodłas znam to uczucie zmarnowanych pieniedzy... ciesze sie ze miałam okazje obejrzec go zanim póscili to w moim kinie niestety mam tak ze na kazdy horror który puszcza w kinie ciągne mojego chłopaka..... Ostatnio sie nawet zezłosciłam bo nie zdązylismy pójsc na plansze ouija ... A jak sie pózniej okazało ze dobrze ze na to nie poszlismy bo to podobno kolejny gniot do kolekcji

użytkownik usunięty
klaudeczek_2

słabiutkie raczej... naciągana 4