PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=107476}

Klątwa Ju-on 2

Ju-on 2
2003
6,6 6,7 tys. ocen
6,6 10 1 6721
5,0 3 krytyków
Klątwa Ju-on 2
powrót do forum filmu Klątwa Ju-on 2

Wiem, że klątwa, to troche banalny film... strasznie poplątany i jak sie zobaczy już 2, 3 razy jak ten chłopczyk niebieski i to cos co skrzeczy jak stare drzwi sie pojawiają, to już wcale nie jest horror. Tyle, ze ja to nagrywałam na kasete... i mi sie taśma skończyła :D mógłby mi ktoś opowiedziec do tego zakończenie, a skończyłam w momencie, jak ta dziewczynka, która zobaczył jakiś chłopczyk, ze idzie z tą królową horrorów (zaraz po tym, jak wyszła ze szpitala)idzie z nią na moście jakims i nagle ją popycha. Taśma sie skończyła, akurat w momencie, gdy ona spadała...prooosze kogoś o dokończeni etego, bo ja musze wiedzieć jak sie to skończyło :)) z góry wielkie dzieki :*:*

ocenił(a) film na 8
karmelek16

Matka umiera, dziewczynka idzie dalej. I to tyle;)

karmelek16

Hmmm widziałam, wiem o który moment Ci chodziło ;D Ona spadła i chyba umarła, a tamta poszła dalej czy jakoś tak ;D Dość dawno to oglądałam.

ocenił(a) film na 10
by_adzia

ale ona tak po prostu spadła i dziewczynka poszła dalej i koniec filmu? nie rozumiem xP

ocenił(a) film na 8
karmelek16

rozumiesz, bo własnie tak było:]

ocenił(a) film na 9
karmelek16

Skończyło się tym że klątwa nadal istnieje i czyni zło... HAHA xd To trzeba rozumieć... i to właśnie symbolizowało to że ta mała dziewczynka zepchnęła swoja matkę i bez wyrzutów poszła dalej:D

użytkownik usunięty
karmelek16

Wstrętna smarkula spycha mamę ze schodów i idzie dalej, prawdopodobnie w stronę trzeciej części. Stare Skrzypiące Drzwi i niebieski gnój tryumfują.