6,4 90 tys. ocen
6,4 10 1 89642
6,3 25 krytyków
Kołysanka
powrót do forum filmu Kołysanka

Ależ jestem ciekawa tego filmu... Zapowiada się całkiem nieźle;)

Mariee_de_corps

zgadzam się ;)
jakiś taki inny... bez MIŁOŚCI w tytule - w końcu! xD

Mariee_de_corps

Mnie też ciekawi ta komedia i myślę że napewno będzie sporo humoru słownego jak w wielu polskich komediach a już szczególnie w filmach Machulskiego! Do tego akcja filmu toczy się na Mazurach wiec moze znów będzie sfilmowanych parę znajomych widoków:)

lesnygaj

Racja odbiega od tego boomu komedii romatycznych i bardzo dobrze. koniec z ogłupiaczami:) Od momentu hmmm Nigdy w życiu?...w Polsce zaczęły powstawac masowo komedyjki miłosne. Może ten film przełamie "fatum". Szkoda tylko, że Machulskich jest za mało...

ocenił(a) film na 10
jaberwoocky

Filmy Machulskiego są genialne, uwielbiam je :) Jak do tej pory wpadki mu się nie zdarzały, więc mam nadzieję, że i tym razem będzie na co popatrzeć... Ja zwłaszcza pamiętam Vabank i Vinci, pierwszy Killer też jest kultowy. Generalnie trzeba się wybrać, bo najprawdopodobniej warto :) a stronka bardzo fajna, dzięki za link

Mariee_de_corps

Mnie też ciekawi ten film.Film grozy i wampiry w polskim kinie to niespotykana rzecz.Zastanawia mnie co z tego wyszło ale na pewno coś dobrego, jak Machulski się tym zajmuje to musi być świetne.W zwiastunie słyszałam niezłe teksty, pewnie cały film będzie wypełniony śmiesznymi tekstami.

użytkownik usunięty
gabi368

Wierzę, że pan Julek M. nie zawiedzie i tym razem, bo dotychczas nigdy mnie jeszcze nie rozczarował :) Mam nadzieję, że nie będzie to miało nic wspólnego z obsesją na punkcie Zmierzchu, Czystej Krwi, etc.

ocenił(a) film na 8
Mariee_de_corps

Nareszcie dobra polska komedia :) Już nie umiem się doczekać :)