6,4 90 tys. ocen
6,4 10 1 89642
6,3 25 krytyków
Kołysanka
powrót do forum filmu Kołysanka

Zapowiadał się fajnie. Myślałem że w końcu powstanie jakaś parodia horroru w Polsce (chociaż
wszystkie polskie horrory to parodie:P prócz horroru "WILCZYCA"-od kilkudziesięciu lat jedyne ,
polskie dzieło tego gatunku zasługujące na uwagę)
Niestety te głupawe dialogi i cała akcja
udowodniła że reżyser nie zrobił parodii horroru-tylko parodię ,parodii horroru. Nie podeszli
profesjonalnie do sprawy. Szkoda ze polscy filmowcy nie doceniaja tego gatunku filmu.
OGÓLNIE FILM ŻENADA, NAPRAWDĘ NIE WART WYDANIA KASY NA PŁYTĘ DVD. MOŻNA
OBEJRZEC , ALE NAPRAWDE "PADACZKA" TEN FILM.

ocenił(a) film na 8
PuppetMaster

naaaaaprawdę żenada komentarz, a film można obejrzeć kilka razy.
Jak ktoś nie ma skrajnie wysublimowanego gustu to będzie się śmiał cały czas.
Zmień nick-a na DrewnoMaster. Bez obrazy :]

hugo_frugo

hugo frugo-dobre :) O GUSTACH SIE NIE DYSKUTUJE , MOJA OPINIA JEST JAKA JEST-FILM TO ŻENADA- PEWNIE MASZ PODOBNY POZIOM UMYSŁOWY -SKRAJNIE WYSYBLIMOWANMY :) JAK TEN FILM I CIEBIE ŚMIESZY- GŁUPIM CZASEM JEST LEPIEJ, BEZKRYTYCZNIE PATRZĄ NA ŚWIAT I ZAWSZE SIĘ CIESZĄ :D POZATYM TO POPATRZ NA SWÓJ NICK-BEZ OBRAZY :)

ocenił(a) film na 8
PuppetMaster

A jak można nazwać dyskusję na temat jednej rzeczy, produkcji etc. jak nie dyskutowanie o gustach? Moje "widzi mi się" kontra Twoje.
Zacznij myśleć na czym polega forum tematyczne, nikt tu nie gada o polityce czy pogodzie, gdzie trzeci wtrąci co jest najsmaczniejsze.
Może lepiej być głupszym i częściej się śmiać, a nie obsrywać wszystko "bo nie trzyma poziomu".

hugo_frugo

Zgrywasz bohatera za ekranem komputera. Komputerowy wojowniku. Spadaj z mojego komentarza z tymi swoimi drażniącymi wypocinami. Klikaj sobie dalej-pewnie to Ci tylko jakoś(miernie ale zawsze jakoś) wychodzi w życiu.Jednak już nie do mnie, czas marnuje na odp. tobie,ale juz masz... niech stracę po raz ostatni.

ocenił(a) film na 8
PuppetMaster

he he :D marna to jesteś Ty - istoto, raz na miesiąc, dwa, coraz rzadziej (bo nie ma czasu na czytanie takich śmiesznych pierdół), loguję się żeby podrzeć łacha z jakiejś lamy :) Nieźle się spociłeś i długo myślałeś :) Absolutnie przypadkowo trafiłem na film na polsacie, a ty to już jesteś całkowicie prześmiesznym odpadkiem dzisiejszego wieczoru :)
Nie mam zdrowia i czasu żeby rozsyłać screeny z takich samotnych matołów jak Ty po sieci :) Za stary jestem ;)
Włącz sobie coś dobrego na słuchawki i potraktuj mało ważne sprawy jak żart.
Ostatni post był na ostudzenie, a Ty spiąłeś dupę jakbyś siedział w więzieniu i spodziewał najgorszego :D
Młodyś pewnie, przejdzie Ci ;)