i mimo że główną rolę gra polski aktor i Polska bierze udział jako producent, u nas premiera będzie za kilka miesięcy. Myślę, że fakt ten najlepiej świadczy o tym jak nisko upadła nasza kinematografia.
Ja też żałuję, bo bardzo chcę zobaczyć ten film, a tu do kwietnia trzeba czekać:// Widziałam kilka dni temu trailer i zapowiada się bardzo ciekawie:)
21 stycznia, nie 15, miała miejsce premiera tego filmu w Danii i jak dotąd był to JEDYNY kraj, w którym pokazano ten film. Nie był wyświetlany ani we Francji ani w Czechach, które również jak Polska, współprodukowały ten film. Życzę ci powodzenia w dalszym korzystaniu z filmwebu jako wiarygodnego źródła informacji oraz w ściąganiu rozsądnego dvdripa z sieci, bo przecież Polacy MUSZĄ BYĆ piratami a cały świat zobaczył już ten film, w przeciwieństwie do nas, Polaków.
Czy sadzisz ze mozna powiedziec cos dobrego na temat polskich dystrybutorow ? Uwazam ze nie. Do tego zadnej informacji w Polsce na temat tego filmu, trafilem na niego zupelnie przypadkiem. Za gola splagiatowana dupa na plakacie rozyczki byla wszedzie
Nawet gdybym się bardzo postarała, to ciężko byłoby mi powiedzieć o nich coś dobrego, Filmy typu "Tuż po weselu" lecą w niszowych kinach, do których tylko mała grupa ludzi dotrze (ta totalnych kinomaniaków, którzy potrafią oddzielić kino wartościowe od plewu), a filmy z półki "Chłopak dla mojej dziewczyny" lecą w multipleksach. Do tego z kilkumiesięcznym lub letnim (patrz "Crash") opóźnieniem.