Kobieta, która pragnęła mężczyzny

Kvinden der drømte om en mand
2010
5,3 9,3 tys. ocen
5,3 10 1 9346
3,4 5 krytyków
Kobieta, która pragnęła mężczyzny
powrót do forum filmu Kobieta, która pragnęła mężczyzny

Film po prostu rewelacyjny, muzyka świetna, świetne ujęcia, świetna gra głownej bohaterki. Jestem bardzo zdziwiony tak niską oceną. Jak dla mnie film w doskonały sposób pokazuje jak moze wyglądać skok w bok. jak dla mnie 9/10. Film po prostu porusza i wciąga, byc może dla ludzi wrażliwych, nie wiem,

karakau

PO PROSTU NIE ROZUMIEM SKĄD TAKIE NISKIE OCENY!!!!!! ludzie!!! zmieniłem swoją ocenę z 9 na 10/10 bo jest niesamowity, a wiekszośc głosów że to pomyłka... jakiś absurd, nie rozumiem tego

ocenił(a) film na 9
karakau

Zgadzam, się z przedmówcą. Jak nie umieją filmu zrozumieć, to mają płytki umysł. A po za tym rewelacyjna muzyka, świetnie moim zdaniem zagrał Dorociński. Film rewelacyjny.

karakau

Zgadzam się ,muzyka świetna,zdjęcia również,gra Marcina i Sonii rewelacyjna.Końcówka jak dla mnie jest zagadką,otóż czy to wszystko miało miejsce,czy tylko było snem,każdego z nich z osobna,bo ja tak rozumiem ten film.

ocenił(a) film na 3
dominika_gogolek

wydaje mi sie, że przesadzacie. film mocno przerysowany. owszem, piękna muzyka i zdjęcia, ale fabuła pozostawia wiele do życzenia