Kobieta, która pragnęła mężczyzny

Kvinden der drømte om en mand
2010
5,3 9,3 tys. ocen
5,3 10 1 9346
3,4 5 krytyków
Kobieta, która pragnęła mężczyzny
powrót do forum filmu Kobieta, która pragnęła mężczyzny

Bo przetrzepałam całe forum i nie ma nic nigdzie za bardzo. A dla amnie to było bardzo ważne, może ktoś mnie oświeci?
Czy sądzicie, że to na prawdę było przeznaczenie? Sniły jej się miejsca, w których nigdy w życiu nie była. No i mężczyzna,
którego nie widziała na oczy. Jemu też się w końcu ona przyśniła-takie draniowi?ruch...aczowi? to już było dziwnie i wg
mnie dowodzi, że to nie był przypadek. ani obsesja z jej str.

użytkownik usunięty

Sądzę, że to było przeznaczenie i może on to sobie uświadomił na końcu, w końcu. a czemu taka tematyka - śmierć w snach? bo już od początku to było fatum, ta miłość miała się zakończyć tragicznie w pewnym sensie, miała zasiać zniszczenie a w końcu "zginąć" a może i nie? zakończenie otwarte, jego sen o niej, jej poruszenie na końcu... mimo, iż wróciła do pracy, do kraju, to jednak,,,? jak myślicie?

użytkownik usunięty

piszcie kochani prosze jak myslicie,dlaczego oni sie sobie snili? mysle ze to kluczowe w tym filmie a nie znam rezysera jakos ; )

użytkownik usunięty

Może ona od początku przeczuwała, że ich miłość zginie, a on dopiero po fakcie zorientowAŁ się, że to byla jednak milosc i wlasnie ja zniszczyl...

ocenił(a) film na 6

Mam takie samo wrażenie.