ci ktorym sie nie spodobal chyba go nie zrozumieli albo krytykuja dla zasady
skromna wrecz uboga momentami sceneria kaze skupic sie na grze aktorow polamany angielski slaby stajacy w gardle usadza nas na grzeskiej powierzchni uczuc mocny intymny sex kaze myslec realistycznie kiedy do rozsadku dochodzi rodzina uczucia i namietnosc jagby slabna ale tylko poto zeby dac sile tego co ma nastapic moim zdaniem kazda kobieta ktora kochala kocha i bedzie kochac znajdzie tu dla siebie rotrespektywe uczuc kobiecych piekne pokazanych od szalenstwa wstydu troski rozsadku (tel w toalecie w domu )do totalnego oblakania ponizenia az na koncu drogi do uslyszenia ze kazdy chce byc kochany ale do tego jest potrzebne pelne spelnienie sexualne ktore rzadko kiedy jest osiagalne ...
Wiec w takim razie nigdy nie kochalam nie kocham i nie bede kochać.
Dziekuje i pozdrawiam.
Co to było? Słowa kluczowe do jakiegoś tematu? :)
Ha-ha-ha! Genialna riposta.
A i chyba PIERWSZY RAZ W ŻYCIU widzę JEDNO ZDANIE, które zajmuje aż SIEDEM linijek!
Takich umiejętności językowych się nie nabywa... z takimi trzeba się urodzić!
Wszedłem tutaj bo zobaczyłem "fantastyczny film". Sam film też mi się podobał, więc była duża szansa, że poprę autorkę tego tematu i ja sam wypiszę tutaj o nim kilka słów. Niestety to co ujrzałem w rozwinięciu tematu zbiło mnie z nóg. Na tyle mocno, że już nie jestem w stanie się podnieść z kolan by coś tu skrobnąć. Pozdrawiam MaryJane82 i Unfaithful!