jakis taki dziwny klimat, muzyka też jakaś taka, nietaka :P czyżby Shyamalan znów szykował jakąś niespodziankę typu: zapowiadam wam thriller o nimfie, a dostaniecie coś innego. Nie wiem. Niemniej jednak jest to dziwne, zwłaszcza, że w obsadzie jak na razie jest dwóch aktorów. Moze koncepcja z tematu poniżej, jest bliska prawdy :P
dziwny, nie dziwny - tylko, że dobrze byłoby go zobaczyć.... :/ Oj te kłopoty techniczne....
A swoją drogą to plakat do Lady in the Water jest jakiś taki podobny do Dark Water japońskiego? A może mi się tylko wydaje :)
Plakat to praktycznie tło oficjalej strony filmu ( http://ladyinthewatermovie.warnerbros.com/ [ladyinthewatermovie.war ...] ) a tu coś widać ;)
Jak to coś widać? Dlaej nic nie widać :) Napis, twójcy i niebieskie światełko wychodzące z góry. Tak jakby zdjęcie było zrobione spod wody ;)
Chodziło mi o czcionkę, układ, właśnie tak jakby był pod wodą, taki rozmyty... :)
Widac ze rezyser i producent cos kombinuja (nic nie jest do konca jasne).... i to mi sie podoba:]
Jeden z tytulow na ktore wytrwale czekam...
No właśnie. Shyamalan znów cos kręci i to wyraźnie widać!
A potem znów masa widzów będzie wyklinać ten film bo dostaną zupełnie co innego niż im obiecywano - tak jak w wypadku "Osady".
Cóż, skoro ten pan ma taki sposób na reklamę jego sprawa, ja film rzecz jasna obejrzę, ale na razie nie oczekuję, bo ani opis mnie nie zachęca, zwiastun tym bardziej, a nic ciekawego na temat obrazu nie słyszałem, więc na co czekać...