Kobieta w błękitnej wodzie

Lady in the Water
2006
5,6 11 tys. ocen
5,6 10 1 10539
3,0 4 krytyków
Kobieta w błękitnej wodzie
powrót do forum filmu Kobieta w błękitnej wodzie

bardzo dobory film nie dla idiotów, ludzi inteligentnych zachęcam do obejrzenia, idioci nie zrozumieją i dadzą niską ocenę, inteligentni dadzą minimum 9-10

ocenił(a) film na 10
Przemek_Owczarski

film dla ludzi wrażliwych , umiejących docenić zarówno indywidualizm jak i wspólnote .

ocenił(a) film na 10
astral_ghoust

100% racji :)

pozdrawiam

ocenił(a) film na 1
Przemek_Owczarski

Nie chcę się czepiać, ale jeśli "inteligentni dadzą minimum 9-10" to jaką notę w dziesięciostopniowej skali mogą dać maksymalnie? Chyba, że "inteligentnym" przysługuje jakaś wyższa skala ocen na fw?

Przemek_Owczarski

Nie chce się czepiać, ale zawsze wydawało mi się, że beznadziejne obrazy, które ledwie udają głębie wychwalają Ci, którzy ich kompletnie nie zrozumieli, ale boją się przyznać do swojej niewiedzy tudzież udają obeznanie z artyzmem i głęboko ukrytym przesłaniem, by poczuć się lepszymi od plebsu, który nie obcuje ze "sztuką". Nie chce mi się rozwijać myśli, o co w tych chodzi arhn2eu świetnie wytłumaczyło w tej recenzji:
https://www.youtube.com/watch?v=LB2QZokpZlo&list=PLm4XthrH6TnhIchuur9_aDiLChXuJT _M-&index=35
Zamiast "Proteus" podstaw "Lady in the water" i zobaczyć do czego piję ;)

Kwarc

Nostalgia Critic właśnie "zrobił" Lady in the Water, nawet nie trzeba nic podstawiać :D