Najbardziej krytykowany film tego tworcy okazał sie w mojej opini najleprzy.Jest w prawdzie naiwne to ze wszyscy nagle uwierzyli w to ze Story jest jakas tam nimfa. W koncu wygladala jak zwykla dziewczyna.Ale w sumie ten film ma cos w sobie i ta swietna muzyka robi swoje. Wiem ze wielu z was podobal sie 6zmysl a reszta filmow tego goscia juz nie, to dowodzi ze wybieracie najlatwiejszy w zrozumieniu film,temu ktoremu najblizej jest do horroru bo wszyscy dobrze oceniaja horrory. Osade,Znaki czy wlasnie tebn film wielu nazywa dziadostwem.Dla mnie to sa filmy minimum na 7 a wy dajecie gora 5 czesto.Mowicie ze te filmy sa smieszne,jak sie chce to ze wszystkiego mozna sie smiac,co lepiej dowodzi ze ktos jest idiota niz to ze smieje sie i udaje ze tez jeczy i placze za kazdym razem gdy w filmie bohater placze lub prowadzi monolog. Dlatego wogule mnie nie dziwi tak niska ocena tego filmu bo wiele osob jedyne co dostrzeze w tym filmie to to ze facet sie jąka a na koncu wszyscy chodza ze szczotkami na kiju.
Człowieku, zgadzam się z kazdym Twoim słowem. Uwielbiam filmy Shamalana. Niemniej jednak, sa one przeznaczone dla ludzi wrażliwych, potrafiących w nich dostrzec jakieś przesłanie, cos ważnego. Niewielu jest takich, większość poleci na jakąś banalną sensacyjkę, pełną wartkiej (idiotycznej) akcji, "zabawnych" dialogów, mało złożonych bohaterów, przydałoby się również trochę seksu i krwi. Taaaa... Nie należy potępiać takich ludzi tylko dlatego, że mają inny gust. Może są po prostu na innym stopniu rozwoju, i tyle. Pozdrawiam Cię :)
'Kobieta w błękitnej wodzie' jest piękną, piękną baśnią..
Cholera, szkoda, że nie mam już pięciu lat.. ;P