Jak dla mnie film zbyt chaotyczny! Klimat typowy u Almodovara czyli stosunki damsko-męskie! Film jak dla mnie średni, wszystko toczy się wokół podstarzałego kobierciarza który tak naprawdę nie chce zderzyć się z rzeczywistością! Akcja filmu jest co najmniej dziwna! Śmieszne dla mnie było oglądać Banderasa w takiej typowo niemęskiej roli i chyba jeszcze bardziej niż w Prawie Pożadania. Jak dla mnie niestety bez rewelacji i jeden ze słabszych filmów Almodovara! 6/10
Fakt że na początku kompletny chaos (przez jakieś pół godziny) ale potem wszystko idealnie łączy się w zabawną , zwariowaną całość + plus ciekawa rola Banderasa . Wart zobaczenia.
7/10
Uwielbiam Almadovara! Jest świetny. Tworzy specyficzny klimat i świetna filozofia. Jego filmy trzeba oglądać dokładnie, bo przez chwilę nieuwagi można się zgubić, nie zrozumieć dalszej części danego filmu ;) Mam zamiar obejrzeć "Kobiety.." po raz kolejny, będzie lecieć na Zone Europa. I jeszcze, z czego bardzo się cieszę, doczekałam się filmu z Penelope. Ona jest ulubioną aktorka Almadovara. Wreszcie wspólny film. Muszę koniecznie obejrzeć! Pozdrawiam. (:
Almadovar & Burton.