Kochałam Annabelle

Loving Annabelle
2006
6,5 7,4 tys. ocen
6,5 10 1 7412
Kochałam Annabelle
powrót do forum filmu Kochałam Annabelle

Amanda.

ocenił(a) film na 10

Właśnie zauważyłam, oglądając po raz kolejny ten cudowny film, że Amanda (zmarła przyjaciółka Simone) to nie kto inny, jak sama Katherine Brooks. Strasznie spostrzegawcza jestem, nie ma co :)

ocenił(a) film na 8
kalinia

No ja odniosłam takie wrażenie przy 1 razie :) Ale trzeba wiedzieć po pierwsze jak wygląda Brooks, wiec niekoniecznie spostrzegawczość ma tu decydujące znaczenie :)

ocenił(a) film na 10
miss_russ

hmm a kim jest Katherine Brooks?

ocenił(a) film na 8
glamour

Katherine Brooks wyreżyserowała ten film :)

ocenił(a) film na 10
miss_russ

Właśnie, a co do Kathrine Brooks. Przecież ona wyreżyserowała jeszcze Finding Kate, czemu na FW tego nie ma? Po za tym to świetna kobita ;-)

niobe_2

jeden film fabularny wiosny nie czyni :) a "Finding Kate" to moim zdaniem mizerniutka etiuda.
Na Filmwebie wszystko się toczy w żółwim tempie, nie wątpię, ze ktoś już próbował dodać Brooks do listy, pewnie z takim samym skutkiem jak zmiana błędnej obsady "Loving Annabelle".

ocenił(a) film na 10
karen_

Oj, wydaje mi się, że obsady LA juz nigdy nie poprawią... Nie ma na co liczyć. A jeśli chodzi o "Finding Kate" to moim zdaniem jest to namiastka czegoś, co mogłoby się stać czymś dobrym, ale...

ocenił(a) film na 8
calisha_88

Calisha, mam nadzieję, że nie zmieniasz dziewczyn tak często jak zdjęć w profilu :))) Nelly jest śliczna :P

ocenił(a) film na 10
miss_russ

:))) miss.russ, w życiu prywatnym jestem zazwyczaj stała w uczuciach :)))
A Nelly wyszła tak niesamowicie na tym zdjęciu, więc jak mogłabym jej Wam nie pokazać? :))) Toż to byłby grzech :]

ocenił(a) film na 10
calisha_88

calisha_88, zupełnie się z toba zgadzam. Ale namiastka, nie namiastka, zasługuje, by zaistnieć w społeczności FW.

No i drażni mnie ta obsada. moze jakbysmy jeszcze kilka razy zaapelowali... razem z linkiem, gdzie wyraźnie pisze o Erin kelly... Ehh..

ocenił(a) film na 10
niobe_2

Niobe, również się z Tobą zgadzam, iż na FW powinno znaleźć się miejce na "Finding Kate".
A jeśli chodzi o obsadę LA to wydaje mi się, że nic nie wskóramy, niestety. Już od bardzo dawna apelowaliśmy o jej poprawienie i jak widać efektów brak :/ Aczkolwiek spróbować zawsze można :)

ocenił(a) film na 10
niobe_2

"Finding Kate" można już znaleść na FW :)

ocenił(a) film na 10
niobe_2

"Finding Kate" można już znaleść w bazie FW :)

ocenił(a) film na 10
Eamane_Alcarin

No i BRAWO! :))) Tylko możnaby było je jeszcze choć troszeczkę 'rozbudować' :))) Ale ok, rozumiem- nie wszystko na raz :)))

ocenił(a) film na 10
Eamane_Alcarin

Eámanë Alcarin, dziękuję. Swoją drogą malowniczy masz nick ^_-
Tylko, że jeśli przestaniemy apelować o zmianę obsady to w końcu o nas zapomną... A może już nie pamiętają? Albo co gorsza olewają to?

ocenił(a) film na 10
Eamane_Alcarin

obsada jest w weryfikacji, co do opisu to może któras sie skusi, bo ja nie jestem dobra w opisach :)

ocenił(a) film na 10
Eamane_Alcarin

Napiszcie mi tak skrutowo o czym to jest (bo widziałam to na youtubie, a tam po angielsku i.. no wstyd sie przyznać, ale rozumialam piate przez dziesiąte ;-)), to opis moge napisać. Ale czy to nie bedzie bez sensu? Pisać po dziesięć razy to samo? Więc może ktoś inny? Mnie wszystko jedno.