Kochałam Annabelle

Loving Annabelle
2006
6,5 7,4 tys. ocen
6,5 10 1 7412
Kochałam Annabelle
powrót do forum filmu Kochałam Annabelle

Film

ocenił(a) film na 9

Bardzo podobał mi się film, ale jak na moj gust mogło być wicej chwil zbliżenia.. Po obejżeniu odczuwam pewien niedosyt, zakończenie mogło być inne, a nie takie.. smutne. Ogólnie to mam słabość do takich filmów, tak więc moja ocenia nie będzie obiektywna 10/10.

ocenił(a) film na 8
shaneM

Postać Annabelle wypadła świetnie.
Bez happy end'u, ale to raczej dobrze.
Poruszający, przyjemny film.
8/10

użytkownik usunięty
shaneM

Zakończenie było dobre, nawet bardzo. Tylko... racja, też czuję niedosyt. Za szybko wszystko się skończyło, gdy akcja zaczęła się rozwijać, nagle ujrzałam napisy końcowe.
Przyjemny film na przyjemne, jesienne popołudnie, niestety nic więcej.

ocenił(a) film na 8

Nie wiem czy wiecie ale podobno jest alternatywne zakonczenie, happy end. Nie mniej jednak wlasnie takie (majac na mysli oryginalne) a nie inne zakonczenie sprawia iz film mozna nazwac wprost dzielem. Ja niedosytu nie odczulem.

ocenił(a) film na 9
Kot_Kot

Super film! Przed obejrzeniem trochę odrażała mnie duża różnica wieku, Simone mogła by być nauczycielką młodszą przynajmniej 5 lat. Tylko do tego mogę się przyczepić. Ogólnie 10/10.

ocenił(a) film na 9
shaneM

Poszukuje innych filmów o tej tematyce, widziałem już Lost and Delirious i Fucking Amal. A w Rainbow Collection jest niestety tylko jeden film - Loving Annabelle. Jeśli ktoś zna inne tytuły to proszę o info.

ocenił(a) film na 8
Kurosawa

http://www.filmweb.pl/topic/631526/Najciekawsze+nasze+filmy+%22bran%C5%BCowe%22% 2C+pary+filmowe%2C+muzyka.html