Kochałam Annabelle

Loving Annabelle
2006
6,5 7,4 tys. ocen
6,5 10 1 7412
Kochałam Annabelle
powrót do forum filmu Kochałam Annabelle

Filmu Loving Annabelle nie da się określić jak dla mnie w kategori lubie czy nie . Jest on orginalny nie to złe słowo inny też nie i tu właśnie brakuje słowa jaki on jest. Jak dla mnie jest to film, który jest wart uwagi. Dlaczego hmm... nie dla tego że opowiada historie uczennicy i nauczycielki to już oklepane , mnie przyciągnął swoja prostotą . Lubie go oglądać, jest miły dla oka . A co do zakończenia, które wiekszości nie odpowiada to powiem tak .... Finał z happy endem że są razem i tak dalej za oklepany jak dla mnie nie pasujący, bez happy endu czyli złapanie ich i kara dla Simmone też nie chcałabym żeby tak zakończyli a więc dostajemy coś po między oddelegowanie Simmone ale..... i tu dopowiadamy swoja wersje heheh
Czy sie podobał czy nie i tak u wiekszości wywołał silne wrażenie , na mnie jak najbardziej pozytywne.

ocenił(a) film na 5
aagata21

ze stwierdzeniem "film jest wart uwagi" zgadzam się w stu procentach :) jednak dla mnie ta prostota ostatecznie wychodzi na minus. nie ma w nim nic oryginalnego, końcówka jak dla mnie była przewidywalna...nie wysnułam po niej żadnych refleksji, poza rozczarowaniem. . .